Asayiş
  • 29.5.2013 14:50

Hurda demir uğruna canından oldu

BEYOĞLU'NDA  demir toplamak için yıkılan bina enkazına giren bir hurdacı, beton bloğun üzerine yıkılmasıyla hayatını kaybetti. 40'lı yaşlarda olduğu sanılan kişinin üzerinden kimliğini gösterecek bir belge çıkmadığı için adı bile tespit edilemedi.

HURDA DEMİRLERİ TOPLAMAK İÇİN BİNAYA GİRDİ

Bir kişi, sokaktaki bir binanın yıkım çalışmasını gerçekleştiren işçilere, hurda demir toplayacağını söyleyerek sabah saatlerinde işe başladı. Beton bloklar arasında bulunan demirleri sökmeye çalışan hurdacının üzerine bir anda beton blok yıkıldı.

AĞIR YARALANDI

Beton bloğun altında kalan hurdacının yardımına çevredekiler koştu, bulunduğu yerden ağır yaralı olarak çıkarıldı. Bu sırada olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı hurdacıyı hayata döndürmek için büyük çaba gösterdi ama bunu başaramadı. Yaklaşık bir saat kalp masajı yapılan hurdacı hayatını kaybetti. Bu arada yıkımı yapılan bina ve çevresinde güvenlik önlemine dair hiç bir düzenlemenin olmadığı dikkati çekti

"DEMİRLERİNİ ÇIKARDIĞI DUVAR ÜSTÜNE YIKILDI"

Eski binanın yıkımında çalışan işçilerden Hasan Bozkurt, "Biz yıkım için çalışıyorduk o da sabah geldi yıkıma yardım etmek istediğini ve çıkan demirleri toplamak istediğini söyledi. Dikkatli olmasını söyledim demir çıkartırken duvar üstüne yıkıldı kendisini tanımıyoruz" dedi.

Olayla ilgili polis soruşturması başlatıldı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:55

İLGİLİ HABERLER