
HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ YASAK AŞKI SEKİ İÇİN NE DEDİ?..
Deniz Seki'nin tahliye olmasından sonra yasak aşkı Hüsnü Şenlendirici ilk kez konuştu. Ünlü klarnetçi ilişkisinin geleceği hakkındaki sorulara 'Hayırlısı neyse o olsun" diye cevap verdi
Uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı iddiasıyla, 218 gün tutuklu kalan Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici ile yaşadığı aşkı işaret ederek, "Yaşadığım bir ilişki yüzünden adını anmak istemediğim bu maddeyi kullandım" diye konuşmuştu. Ailesi ve hayranlarının da karşı çıktığı bu aşkı bitirmesi beklenen Deniz Seki, suskun kalırken, Hüsnü Şenlendirici içini Mega Magazin'e döktü.
Hüsnü Şenlendirici "Deniz gibi özgürlüğüne düşkün bir kadının kanatlandığını görmek beni mutlu etti. Umarım bu kötü günleri geride bırakıp bundan sonra yeni bir hayata başlangıç yapar. Tabii ki sevindim çünkü benim değer verdiğim bir insan" diye konuştu. Ünlü klarnetçi, tekrar birleşip birleşmeyecekleri sorulduğunda ise "Hayırlısı neyse o olsun, bir şey diyemiyorum" cevabını verdi.
Gülben'den Seki'ye tam destek
Popstar Alaturka yarışmasının jürilerinden Gülben Ergen, yakın dostu Deniz Seki'ye canlı yayında destek verdi. Seki'nin kendisine verdiği "Ya Ölümsün Ya Düğün" isimli şarkıyı okuyan Ergen, Seki için "Aramıza tekrar hoşgeldin" mesajı verdi. (takvim)