Yaşam
  • 28.9.2008 00:23

HÜSNÜ'DEN DENİZ SEKİ'Yİ ÜZEN KARAR!..

MUAMMER YAŞAR
İSTANBUL- Air Port Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluşan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, bayramı çocuklarıyla geçireceğini söyledi. Ünlü sanatçı, yaklaşık 40 dakika sahnede kalarak hayranlarına müzik ziyafeti verdi.
Air Port Alışveriş Merkezi'nde verdiği konserin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hüsnü Şenlendirici, "Türk halkının bayramını kutlarım. Sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim. Bayramı çocuklarım ve ailemle geçireceğim. Bayram çocuklar içindir. Zaten diğer günler bize her gün bayram. Çocuklarımın mutluluğu benim için her şeyden önemli. Bayramın 2. günü Kıbrıs'ta sahne alabilirim' diye konuştu.
Yeni imajıyla sevenlerinin karşına çıkan Şenlendirici, "'Benim bu yeni imajım 1 aylık albüm çıkaran sanatçının derbeder halidir. Ekmek param olduğu için derbeder oldu. Kadınlar 1,5 senede beni derbeder edemedi. Zaten hiçbir zaman da edemezler. Son zamanlarda çıkan haberler beni çok üzdü. Benim stüdyoma kimse gelmedi. Zaten kimse gelemez. Sabah çıkan haberler asılsızdır. Benim üstümden haberler yapıyorlar demiyorum. Ama öyle bir şey olmadı. Deniz hanıma da özel hayatıyla ilgilide yasak koymadım. Zaten
hiçbir kimsenin yasak koyma hakkı yoktur" dedi. Ünlü klarnetçi daha sonra hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:54

İLGİLİ HABERLER