Yaşam
  • 13.4.2017 10:08

İbrahim Erkal'ın başını çarptı şüphesi...

Dün evinin otoparkında baygın halde bulunan ve yaklaşık 1.5 saat sonra bulunarak hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal (49) ameliyata alındı. Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı, 2.5 saat süren ameliyat sonrası yoğun bakımda. Hayati tehlikesi devam eden İbrahim Erkal'ın araçtan indikten bir süre sonra yüksek tansiyona bağlı olarak kendinden geçtiği ve başını duvara çarptığı ihtimali de değerlendiriliyor. Doktorlar dünkü ameliyatın ardından ilk 72 saatin çok önemli olduğu bilgisini verdi. İbrahim Erkal'ın facebook hesabından gece yarısı, sosyal medyada dolaşan bazı iddialara karşın açıklama geldi.
 
 

 

Sosyal medyada bazı fake hesaplardan İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği yönündeki paylaşımlara karşın Facebook'taki İbrahim Erkal sayfasından yapılan açıklamada "Sosyal medyada dolaşan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin lütfen. Sanatçımız İbrahim Erkal, yoğun bakım sürecinde olup tedavisi devam etmektedir. Siz sevgili dostlarımızdan ricamız dualarınızı eksiz etmemenizdir. Saygılarımızla" denildi.

Hayati tehlikesi bulunan Erkal'ın araçtan indikten sonra yüksek tansiyona bağlı kendinden geçtiği, başını duvara çarptığı, beyin kanaması geçirdiği değerlendiriliyor. Olay gecesi 23.30'a kadar Erkal'la birlikte olan Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Suha Dengizek Sabah'ın haberine göre "Beraberdik ayrıldıktan sonra İbrahim Bey evine gitti. Eve varınca aracını valeye veriyor. Daha sonra yere düşüyor. Yaklaşık bir saat sonra site içerisinde bir bayan yerde baygın görüyor" dedi. Dengizek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini aradığını ve sanatçı hakkında bilgi aldığını söyledi.

İbrahim Erkalın sağlık durumu nasıl Başını çarptı şüphesi...

 BAYGIN HALDE BULUNDU, AMELİYATA ALINDI

Dün sabah Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal yaklaşık 2.5 saat süren bir operasyon geçirdi. Tekrar yoğun bakıma alınan Erkal'ın bulunduğu hastane gün boyu ziyaretçi akınına uğradı.

Erkal'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Nadide Sultan, “Gelirken çok endişeliydik, yoğun bakım ismi kötü ama iyileşeceğine inanıyorum. Eşinin lohusa dönemine denk geldiği için kadıncağız çok üzülmüş ama o da umutlu. Bu arada sitelerdeki güvenlikler bu konularda çok hassas olmalı geçen de bir büyüğümüzü kaybettik bu yüzden. 1 buçuk saat sonra bulundu daha erken bulunsa erken müdahale edilirdi. Bir süre daha uyutulacak “ diye konuştu. Sinan Özen ise “Ameliyatı güzel geçmiş, bundan sonra hepimizin dualarıyla, güzel temennileriyle Allah çoluğuna çocuğuna bağışlayacak. Kolay değil ama şanssızlık oraya girip de hem garajda hem orada kameranın olmadığı kör bir noktada düşmesi çok üzücü” şeklinde konuştu.

İbrahim Erkalın sağlık durumu nasıl Başını çarptı şüphesi...

ERKAL'I EVE BIRAKAN VALE ANLATTI

İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren valenin de ifadesi alındı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Vale’nin İbrahim Erkal'ın çalıştığı restauranta yemek için geldiğini ve daha sonra evine kadar bıraktığını belirttiği ifade edildi. Vale'nin, “İbrahim ağabeyi evine kadar getirdim. Otoparka arabasını park ettikten sonra bana gidebileceğimi söyledi. Onu evinin kapısına kadar götürmeyi teklif ettim, ancak kabul etmedi. Bana gidebileceğimi söyledi. Ben de oradan ayrılıp, çalıştığım iş yerine döndüm” dediği öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ

İbrahim Erkal için yapılan ilk açıklamada "Değerli sanatçımızın son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup, hastamız derin koma durumundadır" denilmişti.

İbrahim Erkalın sağlık durumu nasıl Başını çarptı şüphesi...

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, zorlukla ayakta dururken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

BAŞKA BİR HASTANEYE NAKLEDİLDİ

İbrahim Erkal, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a kaldırıldı. Sedye ile ambulanstan indirilen Erkal yoğun bakıma alındı.

 '1,5 SAAT BAYGIN KALMIŞ'

Duymayan Kalmasın programına telefonla bağlanan İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, ünlü sanatçının sağlık durumunu anlattı:

"Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu, Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede. "

İbrahim Erkalın sağlık durumu nasıl Vale o geceyi anlattıİbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl? Vale o geceyi anlattı

İbrahim Erkalın sağlık durumu nasıl Başını çarptı şüphesi...

Öte yandan İbrahim Erkal’ın 10 gün önce üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği ve adını da ’Elifsu’ koyduğu öğrenildi. Hastaneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 13.4.2017 10:17

İLGİLİ HABERLER