Spor
  • 25.6.2014 13:53

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ortada kaldı

Sezon bitimi ile beraber kadro dışı cezaları otomatik olarak kalkan üç futbolcu için yönetim, Bilic ve Önder Özen arasında yaşanan karar karmaşası, futbolcuların yeni sezonun ilk antrenmanlarına çağrılmaması ile doruk noktasına ulaştı.

Siyah beyazlı yönetim, Önder Özen'in iki hafta önce açıkladığı, "Yeni sezonda bizimle olmayacaklar" açıklamasına rağmen üç futbolcu ile ilgili kararı, tekrar gözden geçirmesi için Slaven Bilic'e bırakmıştı.

Hırvat teknik adam, İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'i yeni sezonun ilk iki gününde antrenmana çağırmadığı gibi 26 kişi olarak belirlediği kamp kadrosuna da dahil etmedi.

YÖNETİM, SLAVEN BILIC VE ÖNDER ÖZEN'İN "TAKIMDA İSTEMİYORUZ" KARARINI DEĞİŞTİREMİYOR

Önder Özen'in ve Bilic'in bu üç futbolcu ile ilgili "takımda istemiyoruz" kararını bir türlü değiştiremeyen siyah beyazlı yönetimin, İbrahim, Sezer ve Gökhan'ı 29 Haziran'a kadar resmi bir açıklama ile satış listesine koyması bekleniyor. Her üç futbolcu da futbol hayatlarına dair yeni bir yol çizmek için kendilerine tebliğ edilecek resmi kararın bir an önce açıklanmasını istiyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:54

İLGİLİ HABERLER