Spor
  • 3.6.2023 11:04

Icardi kalmak için şartını Galatasaray'a bildirdi

 Mauro Icardi'den flaş istek...
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Pazar günü Fenerbahçe derbisine şampiyon bir şekilde çıkacak olan sarı kırmızılılarda en çok merak edilen konu Mauro Icardi. Gelecek sezon takımda kalması istenilen Arjantinli yıldız ile Galatasaray yönetimi bir görüşme gerçekleştirdi. Icardi, görüşmede flaş bir isteğini dile getirdi. 


Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor...


Pazar günü Fenerbahçe derbisine şampiyon bir şekilde çıkacak olan sarı kırmızılılarda en çok merak edilen konu Mauro Icardi.
Gelecek sezon takımda kalması istenilen Arjantinli yıldız ile Galatasaray yönetimi bir görüşme gerçekleştirdi.


Icardi, görüşmede flaş bir isteğini dile getirdi. İşte görüşmeye dair tüm detaylar...


MENAJER GARDI'DEN FLAŞ SÖZLER

Galatasaray'ın Mauro Icardi, Dries Mertens ve Nicolo Zaniolo transferleri gibi önemli takviyelerde rol oynayan menajer George Gardi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.


"G.SARAY ŞANSI VAR"

Fabrizio Romano'ya konuşan Gardi, "Galatasaray'ın Icardi'yi takımda tutma şansı var. Icardi, İstanbul'da mutlu ve milyonlar ona aşık. Ancak elbette pazarlık yapmamız gerekiyor. Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi görüşmeler başlayacaktır" dedi.
ZANIOLO'YA ÖVGÜ

Nicolo Zaniolo'nun transfer döneminde Premier League'den gelen tekliflerin yarı fiyatına Galatasaray'a geldiğini dile getiren Gardi, "Zaniolo önümüzdeki sezon sadece Süper Lig'in değil, Şampiyonlar Ligi'nin de yıldızı olabilir" ifadelerini kullandı.


GÜNDEMİN ANA MADDESİ ICARDI

Şampiyonluğunu ilan eden G.Saray'da başrolü 21 gol-7 asistle Mauro İcardi üstlendi. Sarı-kırmızılılarda yeni sezonla ilgili merak edilen en önemli konu; İcardi'nin durumu…
Arjantinli süperstarın kariyerine G.Saray'da devam etme olasılığı yüzde 50. İşte detaylar…
Eşi Wanda Nara ve transfere aracılık eden menajer George Gardi kafa karıştıran açıklamalar yapsa da netleşen bir durum yok.
ICARDI'DEN FLAŞ İSTEK

Icardi ile görüşmelere başlayan G.Saray cephesi henüz yıldız oyuncuyu ikna edemedi. "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir takımda oynamak isterim. Yeni sezonla ilgili projenizi merak ediyorum'' diyen Icardi, Türkiye'deki performansıyla Avrupa devlerine kendisini hatırlattı.
PSG İLE 1 YIL KONTRATI KALDI

Birçok transfer teklifi almasına kesin gözüyle bakılan 30 yaşındaki Arjantinli golcü için Galatasaray, şartlarını sonuna kadar zorlayacak.
PSG ile bonservis konusunda anlaşacağını düşünen sarı-kırmızılı yönetim, önceliğini Icardi'yi ikna etmeye verdi.

Son dakika Galatasaray transfer haberi: İşte ilk görüşmenin perde arkası! Mauro Icardi'den flaş istek...
KASAYA TAM 19.5 MİLYON KAZANDIRDI

Son 5 maçta attığı 8 golle Galatasaray tarihine adını yazdıran Mauro İcardi, gol sayısını 21'e çıkarırken 7 de asist gerçekleştirdi.
Performansıyla taraftarın gönlüne taht kuran Tangocu, takıma verdiği skor katkısıyla tam 20 puan kazandırırken, şampiyonluğun da kilit ismi oldu.
Böylelikle Icardi, Aslan'ın kasasına 19 milyon 500 bin TL girmesini sağladı.

Güncellenme Tarihi : 3.6.2023 11:06

İLGİLİ HABERLER