Spor
  • 14.5.2024 12:47

Icardi'nin derbideki hain planı

Galatasaray'da gözler Fenerbahçe ile oynanacak derbi maça çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda Icardi'nin hırsı takım arkadaşlarının dikkatinden kaçmıyor. Arjantinli golcü, derbiyi boş geçmek istemiyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara almıştı. Maçın sona ermesiyle birlikte Galatasaray'ın yıldızı, saha içinde uyuduğu fotoğrafı paylaşarak flaş bir harekete de imza atmıştı.

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde basın mensuplarına Fenerbahçe derbisiyle ilgili önemli açıklamalar yapmıştı.

Fenerbahçe derbisine odaklanmak istediklerini söyleyen 31 yaşındaki santrfor, "Her maçı kazanmak gerekiyor. Maksimum sayıda maçı kazanıp şampiyon olmak gerekiyor. Her maçın ayrı önemi var. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahaya çıkacağız.” diyerek ne kadar hızlı olduğunu ifade etmişti.

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta etkisiz olan Mauro Icardi, 7 maç sonra suskun kaldı. Süper Lig'de gol krallığındaki yerini koruyan Arjantinli futbolcu gözünü artık Fenerbahçe derbisine çevirdi. Geçen sezon sarı-lacivertli ekibe 2 gol atan 31 yaşındaki yıldız, bu yıl ise boş geçmişti. Sarı-kırmızılı forvetin, bu sezon Süper Lig'de 32 maçta 23 gol ve 9 asisti var.

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2024 12:49

İLGİLİ HABERLER