
Icardi'nin eşi Wanda Nara hastalığını ilk kez açıkladı.. Korkulan oldu
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, hastalığı hakkında net bir açıklama yaptı.
Mauro Icardi'nin transferi, sezon başında gerçekleştirilmesine rağmen çok uzun süre açıklanmadı, çünkü Wanda Nara'nın rahatsızlığından dolayı gecikti.
Transferin gecikme sebebi olarak, Arjantinli gazeteci Nara'nın lösemi olduğunu ortaya çıkarırken Wanda Nara'nın yaşadığı hastalık olduğu iddia edildi.
Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara'nın lösemi hastalığı olduğunu açıkladığında bu iddia ön plana çıkmıştı.
"ŞİMDİ ONU ADIYLA ÇAĞIRIYORUM"
Wanda Nara hastalığa hakkında ilk kez net bir açıklama yaptı.
Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla lösemi olduğunu kaydeden Wanda, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." ifadelerini kullandı.
"ŞİKAYET ETMEMEYE KARAR VERDİM"
Hastalığı hakkında ilk haberi yapan Arjantinli gazeteci hakkında da konuşan Wanda Nara, "Her hafta Fundaleu'dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky'ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata'yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi." ifadelerini kullandı.
Güncellenme Tarihi : 29.10.2023 20:35