Ekonomi
  • 29.10.2005 00:03

İGDAŞ'DAN SONBAHAR KAMPANYASI...

İSTANBUL  - İGDAŞ 2005 yılını 31 Ekim- 31 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceği Sonbahar Dönemi Abonelik Kampanyası'yla tamamlıyor.


İGDAŞ "Doğalgazda sıcacık fırsatlar" sloganıyla sunduğu yılın son kampanyasını 31 Ekim 2005 tarihinde başlatıyor. Abonelik bedelinin kredi kartına 6 taksit, nakit ödemede ise 4 taksitte ödeme imkanının sunulduğu kampanya 31 Aralık tarihinde sona eriyor.

İGDAŞ'ın yılın son fırsatı olarak başlattığı bu kampanyada abone olacaklar arasında yapılacak olan çekilişle 200 kişiye 1 sene boyunca bedava doğalgaz kullanma imkanı sunuluyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İGDAŞ Genel Müdürü K. Levent Tüfekçi düzenledikleri yaz kampanyasıyla yaklaşık 133 bin yeni abone aldıklarını fakat, İstanbulluların İGDAŞ'ın yatırımları neticesinde doğalgaz aboneliği için başvuruda bulunmaya devam ettiklerini söyledi. Yoğun talep üzerine Sonbahar Kampanyası düzenleme kararı aldıklarını ve böylece hem İstanbullara taksitle abone olabilme fırsatı sunduklarını hem de İstanbulluların taleplerine karşılık verdiklerini ifade eden Genel Müdür K. Levent Tüfekçi, "31 Ekim tarihi itibariyle başlatacağımız kampanyamızda İstanbullulara 'Sıcacık fırsatlar' sunuyoruz, abonelik bedelini kredi kartına 6, nakit ödemede ise 4 taksitte almanın yanısıra çekilişle 200 yeni abonemize 1 yıl boyunca (1000 metreküp) bedava doğalgaz kullanma imkanı vereceğiz" dedi.


İGDAŞ Genel Müdürü Tüfekçi İGDAŞ'ın abone sayısının bugün itibariyle 2 milyon 930 bin olduğunu 2006 yılı başında 3 milyon abone rakamına ulaşacaklarını ifade etti.

3 milyon abonenin aileleri de dahil edildiğinde yaklaşık 12 milyon İstanbulluya doğalgaz hizmeti götürdüklerini belirten Genel Müdür, bu sayının Avrupa'da bir çok ülke nüfüsundan fazla olduğunu bu özelliğiyle de İGDAŞ'ın Avrupa'nın sayılı gaz dağıtım şirketlerinden biri olduğunu söyledi.

İstanbulluların artık www.igdas.com.tr adresinden Online Abonelik yaptırabileceklerini de sözlerine ekleyen Genel Müdür Tüfekçi vatandaşların sıra bekleme sıkıntısını da giderdiklerini ifade etti. İGDAŞ'ın bir kamu kuruluşu olduğunu ancak İstanbullulara hizmet sözkonusu olduğunda İGDAŞ'ın özel şirket mantığıyla çalıştığını kaydeden Tüfekçi "Önümüzdeki birkaç sene içerisinde İstanbul'un yüzde 95ine ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:47

İLGİLİ HABERLER