İKİ SEVGİLİ YATAKTA EL ELE ÖLÜME GİTTİLER!..
Ailelerinin evlenmesine izin vermediği iki sevgili, birlikte yaşadıkları evde sobanın borusunu çıkarıp intihar etti. Dumandan zehirlenen iki sevgilinin cesetleri el ele bulundu.
ESKİŞEHİR’de Murat Altun (23) ile birlikte yaşadığı Öznur Sülüklü (19), kaldıkları evde yanan kömür sobasının borusunu çıkarıp karbonmonoksit gazıyla kendilerini zehirleyerek yaşamlarına son verdiler. Yakınları, sevgililerin cesedini yatakta el ele buldu. Evde arama yapan polis memurları, ‘Ölümümüzden kimse sorumlu değildir. Herkesi çok seviyoruz. Yaşarken mutlu olamadık, ölürken mutluyuz. Murat Altun ile Öznur Sülüklü’ yazılı bir not buldu.
Polis ailelerle görüşecek
Ailelerinin evliliklerine karşı olmaları nedeniyle sevgililerin intihar ettiği bilgisine ulaşan emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmayı bu doğrultuda sürdürüyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:28