
İKİZ KARDEŞLERİ TERÖR AYIRDI...
İzmir’in Bayındır ilçesinde oturan baba Turgut Erkaçtı, çift yumurta ikizi oğulları Erden ve Erdem Erkaçtı’yı birlikte askere gönderdiğini söyledi.
Oğullarının, "Bir an önce askerliğimizi yapıp hayata atılalım" diyerek aynı anda askere gittiklerini ifade eden Erkaçtı, "İki oğlumun da dağıtımı Tunceli’ye çıktı. Oğullarımı en son 1 ay önce dağıtım iznine geldiklerinde görmüştüm. Erdem 1 hafta önce aradı, ’Baba beni buradan al, burası çok tehlikeli’ dedi. Oğlumun şehit olduğu haberi geldi. Vatan sağ olsun" dedi.
Erkaçtı, konuşması sırasında gözyaşlarına boğuldu. Bu arada ailenin evinin girişine ve balkona asılan Türk bayrakları dikkati çekti.
Bayındır’da yaşayan Turgut ve Nuran Erkaçtı çiftinin 4 oğlundan biri olan ve demirci çırağı olarak çalışan Erdem Erkaçtı, Bayındır Belediyesporda futbol oynuyordu.
Manisa’da acemi eğitimini tamamladıktan sonra ikiz kardeşiyle dağıtımda Tunceli’ye giden Erdem Erkaçtı, Pülümür ilçesindeki Kocatepe Karakolunda askerlik görevini yapıyordu.
Şehit olan Erdem Erkaçtı’nın ikizi Erden Erkaçtı’nın da cenaze törenine katılacağı öğrenildi.