İLAHİYAT PROFESÖRÜ KENDİSİNİ DÖVEN TAKSİCİYİ BIÇAKLADI

1 dk okuma
İLAHİYAT PROFESÖRÜ KENDİSİNİ DÖVEN TAKSİCİYİ BIÇAKLADI

Hızlı Özet

İlahiyat profesörü, yol verme nedeniyle tartıştığı taksicinin kendisini sopayla darp etmesi üzerine, taksiciyi bıçakladı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler 3. Cadde 45. Sokak''ta 06 T 6291 plakalı taksinin sürücüsü Fuat Kumsal, 06 NB 003 plakalı otomobiliyle seyreden Prof. Dr. Hayrani Altıntaş ile yol vermeme nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine takside bulundurduğu sopayla Altıntaş''ın üzerine yürüyen Kumsal, Altıntaş''ı darp etti. Altıntaş da yanındaki bıçakla taksiciyi yaraladı.
Hafif yaralanan Kumsal, hastaneye kaldırılırken, olayın ardından şoka giren Prof. Dr. Altıntaş da bir başka ambulansla Gazi Üniversitesi Hastanesi''ne götürüldü.
Bu haber 1381 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum
Gündem
#İsrail#ABD#mekke i̇ttifakı

ABD'li askeri analist Douglas Macgregor : İsrail'in varlığını sürdüreceğine inanmıyorum

Anlaşma, üç ülkeden birine yapılacak silahlı saldırının hepsine yapılmış sayılacağı taahhüdünü içeriyor. Haberde, ülke liderlerinin imza töreninin ardından ittifakın belirli bir ülkeyi hedef almadığını vurguladığı aktarıldı.

Habervitrini12738 Görüntüleme
Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama
Gündem

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak üzerinden Suudi Arabistan'a yapılan İHA saldırılarını en güçlü şekilde kınadı. Irak hükümetinin sorumluları bulmak için başlattığı soruşturmadan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Habervitrini13077 Görüntüleme
MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
Gündem

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler

MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Habervitrini13830 Görüntüleme
Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Gündem

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Habervitrini13074 Görüntüleme