Asayiş
  • 20.5.2024 17:04

İlişkiye girmeyince arabaya bağlayıp uçurumdan attı!

Rümeysa Meriç Özcan’ın korkunç sonu: İlişkiye girmeyince arabaya bağlayıp uçurumdan attı!

Kan donduran olay Kocaeli Gölcük'te yaşandı. 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın hayatını kaybetmesi ile son bulan olay, kaza değil cinayet çıktı. İddialara göre araç içinde ilişkiye girmek istediği kız arkadaşının kendisini reddetmesi sinirlenen erkek arkadaşı, Rümeysa'nın boynuna bağladığı ipi araca bağlayarak kamyoneti uçurumdan aşağıya attı.

 

Rümeysa Meriç Özcan’ın korkunç sonu: İlişkiye girmeyince arabaya bağlayıp uçurumdan attı!

Rümeysa Meriç Özcan'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Korkunç olay Kocaeli Gölcük'te yaşandı. Halıdere'de 19 Mayıs gecesi saat 02.30 sularında bir kamyonetin uçurumdan aşağı düşerek kaza yaptığı yönünde gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Rümeysa Meriç Özcan’ın korkunç sonu: İlişkiye girmeyince arabaya bağlayıp uçurumdan attı!

Yapılan çalışmalarda uçurumdan yuvarlanan 34 VM 9246 plakalı kamyonetten savrulan 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yapılan detaylı incelemelerde Özcan'ın boynunda ip olduğu ve ipin araca bağlı olduğu üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı derinleştirdi.

Rümeysa Meriç Özcan’ın korkunç sonu: İlişkiye girmeyince arabaya bağlayıp uçurumdan attı!İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ
Yapılan incelemeler sonunda olay gecesi Rümeysa Meriç Özcan'ın, arkadaşları Tunay A. (22), E.K. (20), Y.A.A. ile K.N.K. (17) ve C.Ç. ile buluştuğu, bir süre gezdikten sonra arkadaşları ile ayrılarak erkek arkadaşı olan Tunay A. ile Halıdere Eski Köy Caddesi üzerindeki ormanlık alana gittikleri öğrenildi. İddiaya burada Tunay A. kız arkadaşı Özcan ile ilişkiye girmek istedi.

Rümeysa Meriç Özcan’ın korkunç sonu: İlişkiye girmeyince arabaya bağlayıp uçurumdan attı!Şüphelilerden Tunay A.'nın yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2024 17:08

İLGİLİ HABERLER