'İLK GOLE İNANAMADIM!..'
Bursaspor karşısında üstünlüğünü koruyamayan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, yine bireysel hatalardan yakındı. Çalımbay, "Özellikle ilk gole inanamadım, sıfırdan gol yedik "derken, zorunlu oyuncu değişikliklerinin de kendilerini olumsuz etkilediğini ifade etti.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay takımının mücadelesinden memnun olduğunu belirtti.
Oyuna iyi başladıklarını ama sakatlıklar yüzünden zorunlu değişiklikler yapma durumanda kaldıklarını anlatan Çalımbay, ''3 arkadaşımızın ikisi sakatlandı. Sezer'in de midesinde problem var. O nedenle oyuna müdahale etme şansımız olmadı. Belki değiştireceğimiz oyuncuların oyuna katkısı olacaktı. Buna karşı maç sonuna kadar oyundan kopmadan iyi mücadele ettik. Bu talihsizliği yeneceğiz'' diye konuştu.
Çalımbay, bir gazetecenin ''Sizce Eskişehirspor'un en önemli sorunu nedir?'' sorusuna, ''Basit goller yiyoruz. Bunun nedeni de sezon başı iki stoper alamamamız. Hala geçen yılın defansıyla oynuyoruz. Bizim sıkıntımız defansımızda'' yanıtını verdi.
Rıza Çalımbay, hakem Fırat Aydınus'un yönetimiyle ilgili soru üzerine, ''Bazı kararları oldu ama yenilgiyi hakeme bağlamamız doğru olmaz'' değerlendirmesinde bulundu.
-ESKİŞEHİRSPORLU KORAY'DAN HAKEME TEPKİ-
Eskişehirsporlu Koray Arslan ise yenilgiyi hakem Fırat Aydınus'a bağladı. ''Fırat Aydınus maçtan önce bize böyle yönetim göstereceğini söyleseydi biz de Bursaspor'u Valencia maçı öncesi yormazdık'' diyen Koray, ''Medyada 5. büyük Bursaspor haberleri reklamları dönüyor. Fırat hoca, Bursaspor'un 5'inci büyük olduğunu bize öğretmiş oldu'' dedi.
Alper Poduk ise bir türlü ligdeki şanssızlıklarını kıramadıklarını, gelecek hafta Sivasspor ile yapacakları maçı kazanarak çıkışa geçeceklerine inandıklarını dile getirdi.