İmamoğlu Halk TV'de Kılıçdaroğlu'na karşı darbe yaptı

••2 dk okuma
İmamoğlu Halk TV'de Kılıçdaroğlu'na karşı darbe yaptı

Hızlı Özet

“Emin Çapa meselesi var birde. Malum Halk TV’den ayrıldığını duyurmuş, 1 ay sonra geri dönmüştü. Çapa’nın geri dönüşü için de aracı olduğunuz, özel bir bütçe ayırdığınız doğru mu? El altından Halk TV’de gizli bir PR ekibi oluşturduğunuz yönündeki iddialara neden sessizsiniz?”






İmamoğlu'ndan HALK TV üzerinden Kılıçdaroğlu'na operasyon...CHP'li takunya isimli facebook sayfası Fox TV'den Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya'nın transferi hakkında İmamoğlu'nun Halk TV'de özel bir kadro ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendi ismini önde tutmak olduğu iddiasını ortaya attı.



Özellikle seçim dönemlerinde CHP Genel Merkezine verdiği destek ile bilinen Fb.com/takunya isimli facebook sayfası, FOX TV'den Halk TV'ye 3 milyon dolar transfer ücreti karşılığında gittiği iddia edilen İsmail Küçükkaya'nın transferi hakkında şok iddialarda bulunarak, Ekrem İmamoğlu'na ağır suçlamalar yöneltti.



Emin Çapa hakkında da açıklamalarda bulunan "takunya" isimli hesap, İmamoğlu'nun astronomik rakamlarla Halk TV'de kendi PR ekibini oluşturduğunu, söz konusu oluşumun Kemal Kılıçdaroğlu'nun aleyhine İmamoğlu'nun ise lehine olduğunu açıkladı. İmamoğlu'nun Halk TV'de oluşturduğu özel kadro ile amacının Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendi ismini önde tutmak olduğunu da sorduğu sorulara yansıttı. CHP'li fenomen yaşanan gelişmeleri Kılıçdaroğlu'na operasyon olarak değerlendirdi.





İŞTE O PAYLAŞIM



İşte CHP'li fenomen takunya'nın yaptığı paylaşım: CHP Genel merkezindeki arkadaşlarımla da görüştüm.



Anladım ki konunun muhatabı Sayın İmamoğlu.



2 gündür sosyal medyada tartışılıyor. Fakat bir açıklama yok. Parti ve genel başkan ise yıpranıyor.



Elde ettiğim bilgiler doğrultusunda Sayın İmamoğlu’na sorularım olacak.



Sayın İmamoğlu;

1- Halk TV'ye transfer olan İsmail Küçükkaya'nın sponsoru siz misiniz?

2- Bu transfer için Küçükkaya’ya 3 Milyon dolar ödediğiniz doğru mu? 

3- Bu transferin arka planında Halk TV ile yaptığınız gizli PR anlaşması mı var?

4- Halen genel merkeze rağmen Cumhurbaşkanlığı adayı olma ısrarınız sürüyor mu, Halk TV bu ısrarınızda yanınızda durup yayınlarında şahsınıza daha fazla destek mi verecek? Bu açık açık genel başkan Kılıçdaroğlu'na operasyon değil mi? AKP’nin ekmeğine yağ mı süreceksiniz?



5- Emin Çapa meselesi var birde. Malum Halk TV’den ayrıldığını duyurmuş, 1 ay sonra geri dönmüştü. Çapa’nın geri dönüşü için de aracı olduğunuz, özel bir bütçe ayırdığınız doğru mu? El altından Halk TV’de gizli bir PR ekibi oluşturduğunuz yönündeki iddialara neden sessizsiniz?



6- Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu Boğaz'a nazır lüks villasına kaçak kat çıktı. Biz utandık. Ve sizin buna göz yumarak izin verdiğiniz anlaşıldı. İyice utandık. Bu nasıl halkçılık? Tüm bunlar adaylığınıza Halk TV’den destek almak için mi Sayın İmamoğlu?



 




Bu haber 1168 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haluk Görgün: HÜRKUŞ Uluslararası pazarda benzersiz bir seçenek
Gündem

Haluk Görgün: HÜRKUŞ Uluslararası pazarda benzersiz bir seçenek

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "2027 yılında Türk Hava Kuvvetlerinde HÜRKUŞ filolarını göreceğiz. 2028 yılı sonuna kadar da 55 uçağın tamamını Hava Kuvvetlerimizin envanterine kazandırmayı planlıyoruz. Çok yakında HÜRKUŞ'un ihracat haberlerini sizlerle paylaşmaya başlayacağız" dedi.

Habervitrini14653 Görüntüleme
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 36 kişi tutuklandı
Gündem

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 36 kişi tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının bulunduğu helikopterin düşmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 38 şüpheliden 36'sı tutuklandı, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

Habervitrini14238 Görüntüleme
Beklenen yağış başladı! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı!
Gündem

Beklenen yağış başladı! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı!

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul’da akşam saatlerinde başlayan yağışın gece boyunca süreceğini belirterek su baskınlarına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova ve Sakarya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Habervitrini9458 Görüntüleme
MASAK'ın FETÖ'cü casusları için hesap vakti
Gündem

MASAK'ın FETÖ'cü casusları için hesap vakti

İstanbul merkezli ve Ankara'yı da kapsayan eşzamanlı operasyonda, MASAK'taki yetkili personel ve taşeron şirket yöneticilerine yönelik düğmeye basıldı. Haklarında adli işlem yürütülen 22 şüpheliden 5'i gözaltına alındı. Yurtdışında firari durumda bulunan 16 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılırken 1 şüpheliyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Habervitrini12621 Görüntüleme