İmamoğlu'ndan Akşener'e ağır sözler.. Bizim üstümüzden prim yapmaya çalışıyor

••2 dk okuma
İmamoğlu'ndan Akşener'e ağır sözler.. Bizim üstümüzden prim yapmaya çalışıyor

Hızlı Özet

“"Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilirler. Bu noktada ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı, ama muhtemelen bilboard meselesi... Bu işin sadece İstanbul'u yok, muhtelif şehirleri var. Bu işler de şehirlerde firmalarda yönetiliyor. Onlarla konuşabilirler.”

Meral Akşener hedef almıştı... Ekrem İmamoğlu'ndan sert yanıt!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine 'sansür' suçlamasında bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiliyor" sözleriyle yanıt verdi.

"EN İYİ AKŞENER BİLİR"

İmamoğlu, Ankara, İstanbul ve İzmir'de hazırladıkları seçim afişlerinin bilboardlara asılmasının engellendiğini öne süren ve İBB'yi suçlayan Akşener'e şu yanıtı verdi:

"Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilirler. Bu noktada ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı, ama muhtemelen bilboard meselesi... Bu işin sadece İstanbul'u yok, muhtelif şehirleri var. Bu işler de şehirlerde firmalarda yönetiliyor. Onlarla konuşabilirler.

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiliyor. Hayırlısı. Allah'tan alışığız. Bize atılan hiçbir taşın etkisi olmaz. Bize doğru gelirken havada güle dönüşür. Dikkat etsinler, bizim öyle bir endişemiz yok. İnsanlara karşı, demokrasiye karşı sorumluluk hissettik. Bu sorumluluğun dışında da hareket etmedik. Bunu en iyi sayın Akşener bilir."

'EŞ BAŞKANLIK' İFADESİNE TEPKİ GÖSTERDİ!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den bahsederken, 'Eş Genel Başkan' ifadesini kullanmasına dair de konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Bu nezaketsiz tutum ve tavırlar ne muhatabım ne de cevap vereceğim niteliğe sahip. Kötü söz sahibine aittir" dedi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

Meral Akşener bugünkü grup toplantısında yaptığı açıklamada, yerel seçim için hazırladıkları afişlerin Ankara, İstanbul ve İzmir'deki bilboardlara asılmasının engellendiğini ileri sürmüştü.

Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak "Bizi engellemek isteyen Beştepe değil Saraçhane" ifadesini kullanmıştı.

Mansur Yavaş'ı da hedef gösteren Akşener, şunları söylemişti:

"Biz, zaten şirkete telefon açan bu fevkalade cabbar arkadaşları kapalı kapılar ardında aslan kesilip, iş icraata geldiğinde ise meydana çıkmaya cesaret edemeyişleriyle tanıyoruz. Ama belli ki, bunlar karşılarında kimlerin olduğunu unutmuş."


 

Bu haber 846 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!
Gündem

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!

30 Eylül'de Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması bekleniyor. Tarih belli olurken, cep telefonunu kapatan Cemil Tugay’ın danışmanlarına verdiği talimat ise dikkat çekti.

Habervitrini13343 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi

Ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu birtakım olaylar konusunda duyduğum kaygıları ifade etmeye çalışırken; kullandığım bazı ifadelerin maksadını aştığını ,çarpıtıldığını ve partimizin kurumsal kimliğini, dava arkadaşlarımızı ve yıllardır büyük bir fedakârlıkla hizmet eden teşkilat mensuplarımızı zan altında bırakan bir görüntü oluşturduğunu müşahade ediyorum.

Habervitrini13467 Görüntüleme
Adana'nın beşik gibi sallanıyor
Gündem

Adana'nın beşik gibi sallanıyor

Adana'nın Saimbeyli ilçesi 4.8 ve 4.9 büyüklüğündeki depremlerin ardından bir kez daha sallandı. İlçede 4.4 büyüklüğünde üçüncü bir deprem meydana geldi.

Habervitrini12410 Görüntüleme
NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı
Gündem

NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı

Türkiye, uzay ve havacılık dünyasının en büyük buluşmalarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. NASA, 5-9 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 77. Uluslararası Astronotik Kongresi için programını açıklarken, Artemis'ten Mars'ta yapay zekaya, Ay araştırmalarından uzayda üretime kadar kritik başlıkların Türkiye'de masaya yatırılacağı duyuruldu.

Habervitrini13810 Görüntüleme