Gündem
  • 30.3.2023 01:58

İnce : Bana bölücü diyenler 10 Nisan'ı beklesin

3 Mart açıklamalarının gerçekleştiğini hatırlatan Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 10 Nisan tarihine işaret ederek, "Bana bölücü diyenler 10 Nisan'ı beklesin" ifadelerini kullandı.

Yedili masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu istediğini alamazken Muharrem İnce'nin, "Hoşgeldiniz, güle güle" sözleri kamuoyunda ses getirdi.

Muhalefeti çalkalayan görüşmenin ardından İnce, tv100'de merak edilen sorulara yanıt verdi.

"OY YÜZDE 16-17 BANDINDA"

Oy beklentilerine dair açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, "Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında. Seçime daha 46 gün var bekleyelim görelim neler olacak." sözlerini kaydetti. Ece Üner'in provokatif sorularına karşı İnce, "Benim masaya oturup da nimetlerden yararlanmak gibi bir derdim yok" tepkisini gösterdi.

"SEÇMEN KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEK İSTEMİYOR"

Memleket Partisi lideri, "Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum. Seçmen Erdoğan'a kızıyor, oy vermek istemiyor. Kılıçdaroğlu'na vermek istemiyor" ifadelerini kullandı.

İnce, "Ben kampanya adamıyım. Aceleye gerek yok. Oy bölmesi diye bir şey yok. Oy bölmesini anlatanlar insanlara yalan söylemektedir" değerlendirmesinde bulundu.

ECE ÜNER'İN TEHDİT GİBİ SÖZLERİNE SERT YANIT: YÜZDE 25 ALIRSAM KİM SOKAĞA ÇIKAMAZ?"

Ece Üner'in "Sokağa çıkamayacak kadar büyük riski aldıran motivasyonunuz ne?" ifadelerini kullandığı tehdit gibi sorusuna sert yanıt veren İnce, "Peki yüzde 25 alırsam kim sokağa çıkamaz? 6 parti, trilyonlarca lira hazine parası, 2 büyükşehir belediyesi hepsi toplanıp yüzde 30 alırsa ben de yüzde 25 alırsam sokağa kim çıkamaz? Bir araba, bir otobüs, bir telefonla muhalefet yapıyorum." sözleriyle çıkıştı.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2023 02:00

İLGİLİ HABERLER