Spor
  • 7.5.2021 15:32

İngiltere Ezgjan Alioski'nin Galatasaray'a gideceğini duyurdu

Leeds United teknik direktörü Marcelo Bielsa'dan Ezgjan Alioski'nin son durumuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. İngiliz basını, 29 yaşındaki sol bek Alioski'nin Galatasaray'la anlaştığını yazmıştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Premier Lig ekibi Leeds United'ın Makedon sol beki Ezgjan Alioski'nin Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğu iddia edilmişti. Teknik direktör Marcelo Bielsa'dan Alioski'nin son durumuyla ilgili açıklama geldi.İngiliz basını, Ezgjan Alioski'nin Leeds United'ın sözleşme teklifini reddederek Galatasaray ile anlaşmaya vardığını öne sürmüştü.

'GALATASARAY'LA ANLAŞTI AMA SESSİZLİĞİNİ KORUYOR'

Haberlerde Alioski'nin Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı aldığı dönemde Leeds United ile yaşanan olaylar nedeniyle taraftar tepkisinden çekindiği için anlaşmayı duyurmadığı ifade edilmişti.Yine İngiliz basınına göre; Ezgjan Alioski'nin Leeds United ile sözleşme uzatmaması ve Galatasaray'la ilgili çıkan transfer haberlerini yalanlamaması bu transferin gerçekleşeceği anlamına geliyor.

MARCELO BIELSA'DAN ALIOSKI AÇIKLAMASI

Arjantinli teknik adam Marcelo Bielsa ise Makedon sol bekin geleceğiyle ilgili vereceği karardan emin değil.

"BİZİMLE DEVAM EDERSE MEMNUN OLACAĞIM"

Bu durumda kulüp ile oyuncu arasında özel görüşmeler olur ve hiçbir şekilde bu konuda bir fikrim olmamalı. Alioski bizimle devam ederse memnun olacağım.Ancak onun bizimle kalıp kalmamasına kulüp ve kendisi karar verecek. Bu anlaşmanın oluşması için kulüp yönetiminin hesapladığı birçok değişken var.

Bunların ne olduğunu bilmiyorum ama birinin kararını etkilememeye çalışıyorum. Alioski'nin geleceğini düşünmesi doğal" ifadelerini kullandı.

BU SEZON SADECE 2 MAÇ KAÇIRDI

Marcelo Bielsa bu sezon Ezgjan Alioski'ye 34 maçın 25'inde ilk 11'de şans verdi.7 kez yedek kalan 29 yaşındaki sol bek sadece 2 maç kaçırdı.

32 MAÇTA 2 GOL ATTI

Leeds United'a 2017'de İsviçre ekibi Lugano'dan transfer edilen Ezgjan Alioski, bu sezon takımın değişmez futbolcusu oldu.Premier Lig'de 32 maça çıkan 29 yaşındaki başarılı sol bek oyuncusu 2 gole imza attı.

İngiliz basınına konuşan Bielsa, "Alioski'nin hangi kararı alacağı konusunda net bir fikrim yok.

Güncellenme Tarihi : 7.5.2021 15:43

İLGİLİ HABERLER