
Inter'de Hakan Çalhanoğlu krizi! Açıklamalar peş peşe geldi
FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda Inter’in Fluminense’ye 2-0 yenilerek elenmesi sonrası Inter’de Hakan Çalhanoğlu krizi patlak verdi. Takım kaptanı Lautaro Martinez, milli futbolcuyu isim vermeden hedef göstererek, “Kalmak istemeyen hemen Inter'den ayrılsın” dedi. Bunun üzerine Inter Başkanı Marotta açıklama yaptı.
2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası son 16 turunda İtalyan ekibi Inter, Charlotte'un Bank of America Stadı'nda Brezilya ekibi Fluminense ile karşılaştı. Brezilya ekibi müsabakayı 3. dakikada German Cano ve 90+3'de Hercules’in attığı gollerle 2-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.
Fluminense, çeyrek finalde Manchester City - Al Hilal maçının galibiyle karşılaşacak.
MARTINEZ: "KALMAK İSTEMEYEN INTER'DEN AYRILSIN"
Inter kaptanı Lautaro Martinez, karşılaşma sonrasında DAZN'a konuştu. Oldukça sinirli olduğu görülen Arjantinli yıldız, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nu hedef aldı.
Arjantinli golcü, “Hoşuma gitmeyen şeyler söylüyorum ve bu sebeple bir kaptan olarak açık bir mesaj veriyorum. Kalmak istemeyen hemen Inter'den ayrılsın. Inter için savaşacak, burada gerçekten kalmak isteyenlere ihtiyacımız var. Giydiğimiz formanın önemini bilmek zorundayız” dedi.
MAROTTA: "GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLERSE KAÇI AÇIK"
Martinez'in bu sözleri kısa süre içinde spor kamuoyunun gündemine oturdu. Arjantinli ismin ardından Inter Başkanı Giuseppe Marotta konuştu.
Martinez’in sözlerinin Hakan Çalhanoğlu’na yönelik olduğunu belirten Marotta, “Bir oyuncu gitmek istediğini söylerse kapı sonuna kadar açıktır. Bunu Lautaro söylemedi ama ben söylüyorum; bu sözlerim Hakan Çalhanoğlu'na yönelik. Ancak Çalhanoğlu'nu günah keçisi ilan etmemeliyiz, kendisiyle konuşacağız” dedi.
Marotta, “Transfer dönemi bugün resmen başladı, yola devam etmek istemeyenler net bir duruş sergilemeli! Şu ana kadar hiçbir oyuncu ayrılma isteğini dile getirmedi." şeklinde konuştu.
Güncellenme Tarihi : 1.7.2025 12:45