İntihara kalkıştı duyduklarına inanamadı

1 dk okuma
İntihara kalkıştı duyduklarına inanamadı

Hızlı Özet

İntihar edeceğini söyleyen Sarı'yı polis ikna etmeye çalışırken, aşağıda toplanan kalabalıktan bazıları 'Atla' diye bağırdı.


ORDU'da polis tarafından otomobili bağlanan 50 yaşındaki Hasan Sarı, sinir krizi geçirip 4 katlı binanın çatısına çıktı

Nedim KOVAN/ ORDU, (DHA)



İntihar edeceğini söyleyen Sarı'yı polis ikna etmeye çalışırken, aşağıda toplanan kalabalıktan bazıları 'Atla' diye bağırdı.



Altınordu İlçesi'ne bağlı Akyazı Mahallesi Rus Pazarı Kavşağı'nda bugün yol kontrolü yapan trafik ekipleri Hasan Sarı'nın kullandığı otomobili durdurdu. Evrakında eksiklik çıkan Sarı'nın otomobilini polis bağladı. Buna tepki gösteren ve sinir krizi geçiren Hasan Sarı, yol kenarındaki 4 katlı bir binanın çatısına çıktı. Otomobilinin kendisine verilmesini isteyen Sarı, "Çocuklarım aç, açım" diye bağırarak intihara kalkıştı. Polisler ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de binanın altına hava yastığı açtı. Bu sırada çevrede toplanan kalabalıktan bazıları cep telefonuyla intihar girişimini görüntülemeye çalışırken, bazı kişilerin de 'Atla' diye bağırması dikkat çekti.



Ordu Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı ile olay yerinden tesadüfen geçen Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Akdoğan da çatıya çıkarak Hasan Sarı'yı intihar etmemesi için ikna etmeye çalıştı. Prof. Dr. Ali Akdoğan ise Hasan Sarı'ya intiharın haram olduğunu anlattığını söyledi.



Yaklaşık 2 saat süren ikna çalışmaları sonucunda çatıdan inen Hasan Sarı hastaneye kaldırıldı.



 



 




Bu haber 1441 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: Haluk Levent'in kaçma girişimi vardı
Asayiş

Bakan Gürlek: Haluk Levent'in kaçma girişimi vardı

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Ahbap soruşturmasının genişleyebileceğini belirterek Haluk Levent'in kaçma girişimi olduğuna dikkat çekti. Gürlek, Muhsin Yazıcıoğlu davasında ise FETÖ izine rastlandığını bildirdi.

Habervitrini9739 Görüntüleme
İşte 15 Temmuz'daki 'hainler' ağı! FETÖ, darbeyi böyle kontrol etti!
Asayiş

İşte 15 Temmuz'daki 'hainler' ağı! FETÖ, darbeyi böyle kontrol etti!

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin üzerinden 10 yıl geçti. Elebaşı ölen terör örgütüne yönelik soruşturma ve operasyonlar aralıksız devam ederken, 15 Temmuz'daki ihanet ağı, FETÖ'nün kirli yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. Darbe girişimin yaşandığı gece, terör örgütü mensuplarının emniyet, bilişim ve mülki idare yapılanmaları arasında koordineli şekilde hareket ettiği anlaşıldı. Örgütün sözde emniyet sorumlusu Temel Alsancak’ın polislere "Darbeyi gerçekleştiren askerlere karşı direnmeyin" talimatı verdiği belirtildi.

Habervitrini14116 Görüntüleme
Çankaya Belediye Başkanı dahil 30 kişi için tutuklama talebi
Asayiş

Çankaya Belediye Başkanı dahil 30 kişi için tutuklama talebi

CHP'li Çankaya Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de aralarında bulunduğu 30 şüpheli, tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Habervitrini10180 Görüntüleme
Gülistan Doku cinayetinde Kan donduran mesaj.. Cehennemin kapıları açılacak
Asayiş

Gülistan Doku cinayetinde Kan donduran mesaj.. Cehennemin kapıları açılacak

Gülistan Doku cinayetinde çarpıcı bir gelişme daha yaşandı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, genç kızın eski sevgilisi Zeynel Abarakov'un adli emanetteki telefonuna müdahale edildiğini öne sürerken galeri ve Instagram verilerinin silindiğini paylaştı. Abarakov'un, "mama" ve "aiada" isimli şahıslara attığı mesajlar kan dondurdu. İşte detaylar…

Habervitrini9860 Görüntüleme