İŞÇİ PARTİSİ’NDEN POLİS İÇİNDE YASA DIŞI ÖRGÜT İDDİASI

1 dk okuma
İŞÇİ PARTİSİ’NDEN POLİS İÇİNDE YASA DIŞI ÖRGÜT İDDİASI

Hızlı Özet

İşçi Partisi Genel Sekreteri Nusret Senem, emniyet teşkilatı içinde bazı kişilerin, "F Tipi" adı verilen yasa dışı örgütlenmeyle ilgili olduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Senem, Ankara Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, "Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü çevresinde ’Emniyetteki F Tipi Örgütlenmenin Etkin Elemanları’ başlığını taşıyan bir belgenin elden ele dolaştırıldığını" iddia etti.

      Senem, daktilo ile yazılan 4 sayfalık belgeyi suç duyurusu dilekçesi ile birlikte terör ve organize suçlara bakmakla görevli Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği’ne verdi.

Bu haber 3456 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fatih'te çifte cinayet.. Kuyumcu çatışmasının sırrı çözüldü
Asayiş

Fatih'te çifte cinayet.. Kuyumcu çatışmasının sırrı çözüldü

İstanbul'un kalbi Fatih, Nuruosmaniye Mahallesi'nde dün yaşanan kanlı dövizci baskınının altından inanılmaz bir kalpazanlık senaryosu çıktı. Başlangıçta sıradan bir tartışma sanılan olay, polisin derinleştirdiği soruşturmayla birlikte bambaşka bir boyuta taşındı...

Habervitrini13772 Görüntüleme
Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!
Asayiş

Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!

Okulların açıldığı ilk gün organize suç örgütlerine yönelik yurt genelinde 48 noktada operasyonlar yapıldığını belirten İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Operasyonda 2 bin 477 kişi gözaltına alınmış oldu. Neredeyse bir gün içerisinde 3 bin 500 kişiye yönelik olarak işlem yapıldı” dedi. "Organize suç örgütleri peşlerini bırakacağımızı zannetmesin" mesajı veren Çiftçi, önümüzdeki günlerde de iadeler için Yunanistan, Almanya ve İtalya'ya da ziyaretler gerçekleştireceğini ifade etti.

Habervitrini14289 Görüntüleme
Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı
Asayiş

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandıntalya'da kamu görevlilerine rüşvet verildiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında eski Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, eski Koruma Şube Müdürü, komiser ve avukatın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan emniyet mensupları, görev yerleri değiştirildikten sonra açığa alındı.

Habervitrini9370 Görüntüleme
Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin birinci kaptanına ait olduğu belirlendi
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin birinci kaptanına ait olduğu belirlendi

Silivri açıklarında batan "Tuğberk İmamoğlu" gemisindeki 10 kişilik kayıp mürettebata ulaşmak için yürütülen çalışmalar sırasında bulunan cansız erkek bedeninin, batan geminin birinci kaptanı Yaşar Kayhan'a ait olduğu tespit edildi.

Habervitrini10242 Görüntüleme