Asayiş
  • 1.2.2005 20:20

İŞÇİLERİNE MAAŞ OLARAK ÖDEYECEĞİ PARAYI BANKADAN ÇEKEN BİR İŞLETMECİ, KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR KİŞİ TARAFINDAN VURULDU

MUSTAFA ESEN
İSTANBUL (İHA) - İstanbul Avcılar'da, işçilerinin maaşını bankadan çeken bir işletmeci, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vuruldu. Paraları alıp kaçan saldırgan, çantadaki 25 bin YTL'nin 2 bin YTL'sini düşürdü.


Olay, saat 16.30 sıralarında, Firuzköy Esenyurt Yolu Erguvan Sokak'ta, Talat Matbaacılık adlı işyerinin bahçesinde meydana geldi. Talat Matbaacılık'ın sahibi Talat Uzunoğlu'nun oğlu Hasret Uzunoğlu (23), işçilerine maaş olarak ödeyecekleri 25 bin YTL'yi, Avcılar'daki bir banka şubesinden çekti. Uzunoğlu, işyerinin bahçesine girdiği sırada, arkasından gelen silahlı bir kişi, genç adamı tehdit ederek parayı istedi. Uzunoğlu'nun direnmesi üzerine sinirlenen saldırgan, silahını çekerek 1 el ateş etti. Çantadaki 25 bin YTL'yi alıp kaçmaya başlayan saldırgan, paranın 2 bin YTL'sini düşürdü. Kimliği belirsiz saldırgan, olayın ardından 34 YA 1372 plakalı otomobille kaçtı.


Yaralanan Hasret Uzunoğlu, çevreden yetişenler tarafından Avcılar Hospital'a kaldırıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Talat Matbaacılık İşletme Müdürü Emin Erdoğan Erdem, "Hasret Uzunuoğlu bahçeden girerken biri yaklaşmış ve tehditle para istemiş. Arkadaşımız direnince silahla eteş etmiş. Hasret Uzunuoğlu yaralanmış. Saldırgan da parayı alıp kaçmış. Kaçarken de 2 milyar lirayı düşürmüş" dedi.


Yaralı Hasret Uzunoğlu'nun durumunun ağır olduğu bildirilirken polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:00

İLGİLİ HABERLER