Medya
  • 29.4.2021 20:09

İsmail Balaban'dan nişanlısına olay gönderme!

'Survivor 2021 Ünlüler Gönülller'in iddialı yarışmacısı İsmail Balaban ile annesi arasındaki telefon görüşmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Nişanlısı hakkında "Hiçbir şekilde onun adını anma" sözlerini duyan Balaban büyük şok yaşadı. Nişanlısından sosyal medyada dikkat çeken bir hamle gelirken, İsmail'in ikizi Turan Balaban yeni açıklamalar yaptı. Survivor İsmail ise yarışmanın yeni bölümünde, sevinç gösterisi sırasında söyledikleriyle yeniden gündem oldu.

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2021'de iletişim oyununu kazanan ünlüler takımı, aileleriyle telefonla konuştu. Uzun zaman sonra annesinin sesini duyan İsmail Balaban, önce büyük bir sevinç yaşadı ardından hayal kırıklığına uğradı.

Annesinin "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" sözleri şoke etti.

NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

"NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM"

Açıklama yapan İsmail, "Böyle hiçbir şey beklemiyordum. Annem gerçekten melek gibi birisidir. Kolay kolay kimseye sitem etmez. O kadar büyük bir şey oldu ki annem dört aydır çok kötü durumdayım diyor. Sadece yaşanılanları merak ediyorum. Demek ki çok önemli şeyler oldu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. İletişim ödülünü kazandığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

NİŞANLINI ARAMAK İSTER MİSİN

"NİŞANLINI ARAMAK İSTER MİSİN?"

İsmail Balaban'ın annesinin bu sözleri akıllarda soru işaretti bıraktı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya telefon görüşme hakkı tanıdı. "Nişanlını aramak ister misin" diye soran Ilıcalı, "Nişanlımı değil, annemi aramak istiyorum" cevabını aldı. İsmail Balaban, annesiyle görüşerek, olayın iç yüzünü öğrenmek istediğini söyledi.

FOTOĞRAFLARI KALDIRDI

FOTOĞRAFLARI KALDIRDI!

İsmail Balaban'ın annesinin "Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum" dediği yarışmacının nişanlısından dikkat çeken bir hamle geldi.

Instagram profilinde Balaban'lı pozunu değiştiren nişanlının, sosyal medya hesabında yer alan İsmail ile olan tüm karelerini de silmesi dikkatlerden kaçmadı.

BEN BURAYA NİŞANLI GELDİM

"BEN BURAYA NİŞANLI GELDİM"

Ada konseyinde gözyaşlarını tutamayan İsmail, "Gerçekten zor bir gün geçirdim. Ödülü kazandığımda çok sevinmiştim. Annemle konuşmaya başladığımızda ağlamaya başladı. 'Sen gittiğinden beri hiçbir şey aynı değil' dedi. Birçok şeyler olmuş bilmediğim, detayını merak ediyorum. Kafam orada. Ben buraya nişanlı geldim. Sanırım aile arasında sıkıntı oldu. 'Bundan sonra nişanlının adını anma' dedi. Annem hastanelik olmuş. Onu duyunca kötü oldum. Benim için de ailem herkesten her şeyden önce gelir. Aklım şu anda orada" dedi.

NİŞANLISINA OLAY GÖNDERME

NİŞANLISINA OLAY GÖNDERME

Acun Ilıcalı'nın "İstersen seni nişanlınla konuşturabiliriz" teklifinin reddedip ailesiyle bu konuyu konuşmak istediğini söyleyen İsmail Balaban, 'Survivor 2021'in yeni bölüm tanıtımında, nişanlısına bomba bir göndermede bulundu.

Rakibini yenerek sayı kazanan Balaban, "Canım annem, canım babam hiç kimse sizden daha önemli değil. Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

NETİCEDE O BİR ANNE

"NETİCEDE O BİR ANNE"

İsmail Balaban ve annesi arasında geçen konuşma merak konusu oldu ve çeşitli iddialar ortaya atıldı. Dedikoduların önüne geçmek isteyen Turan Balaban yaşananları sosyal medya hesabından anlattı.

"Dünden bu yana yaşanılan hadise tamamen iki aile arasındaki görüş ayrılıklar ve anlaşmazlıktan kaynaklanmaktadır. Aylardır evladından uzak olması sebebiyle duygusal yoğunluğu herkesin tahmin ettiği üzere üst seviyede olan annem İsmail ile uzun süredir konuşamadığı için anlık duygular ile hareket etmiş ve bu konuşmaların yayınlanmayacağını düşünerek böyle bir konuşma yapmıştır..."

"Neticede o bir anne ve İsmail sona yaklaşmışken onun kötü hissetmesini, dikkatinin dağılmasını isteyeceğini düşünmek gülünç olur. Yakın çevremizdeki insanlar da zaten olaya vakıflar. Her ne kadar yanlış anlaşılmaya oldukça açık bir durum gibi görünse de karşı tarafı zan altında bırakmaya yönelik veya küçük düşürmek gibi bir çabamız kesinlikle bulunmamaktadır..."

NİŞANLISI HAKKINDA ASILSZI İDDİALAR...

"NİŞANLISI HAKKINDA ASILSZI İDDİALAR..."

"Özellikle nişanlısı hakkında yazıp çizilen asılsız iddialar ve akla getirilmemesi gereken düşüncelerin seyri bir kadın ve ailesi için onur kırıcıdır. Bunun haricinde kaleme alınan her şey asılsız ve yalan haberdir. Bizler İsmail'in özel hayatı ile gündemde değil de her zaman olduğu gibi performansı ile adından söz edilmesini istiyoruz. Düşüncelerinizi ve meraklarınızı anlamakla birlikte konunun hassasiyetinin dikkate alınmasını ve duyarlı olunması gerektiğini vurgulamak isteriz..."

"Bir konuya daha açıklık getirmek isterim ki; yaşanılan hadiselerin SMS toplamak için yapılmaya çalışılan bir algı ve çalışma olduğuna dair söylemler içindir. Bizler ki zaten oldukça büyük bir aileyiz. Ne kendisinin performansı dışında bir olay ile adının anılmasını, ne ailemizin ne de başka ailelerin bu tarz bir algıyı kabul etmesi mümkün değildir..."

YAYINLAMAKTAN BAŞKA SEÇENEK YOK

"YAYINLAMAKTAN BAŞKA SEÇENEK YOK"

"Acun Medya tarafımıza ulaşmış, konuşulanların yayınlanmaması hakkında bir görüşmemiz olmuştur fakat diğer yarışmacılara haksızlık olacağını ifade etmişlerdir. Diğer yandan diğer yarışmacıların önünde olan bir konuşma olduğu için bu konunun önümüzdeki yarışlarda etkisinin süreceğini ve İsmail'in psikolojik durumunun açıklamasının olmayacağını düşünerek yayınlamaktan başka seçeneklerinin olmayacağını belirtmişlerdir..."

"Bu yüzden ne prim yapmak ne polemiklerin gündeminde olmak ne de algı yaratmaya çalışmaktayız. Gerekli hassasiyeti göstermenizi tekrar rica ederiz."

ANNEM KONUŞTUKLARINI KİMSENİN DUYMADIĞINI SANDI

"ANNEM KONUŞTUKLARINI KİMSENİN DUYMADIĞINI SANDI"

Öğrendikleri karşısında büyük şok yaşayan İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban, Instagram hesabından yaptığı ilk açıklamada, annesinin yanlış anlaşıldığını belirtmişti.

"Öncelikle herkese merhabalar. Dün yaşanan malum olaylarla ilgili açıklama yapma gereği duydum. Bu konular her ailede olabilecek problemlerdir. Annemin İsmail ile olan konuşması kimsenin duymadığını farz ederek yaptığı saf duygular ile yapılmış bir konuşmadır. (Yanında olamadığım için maalesef duruma engel olamadım) Burada her iki taraf için de olumsuz bir durum söz konusu maalesef. Konuların buralara gelmesini hiçbir şekilde istemezdik. Buradan bir şeyler çıkarmaya çalışanları, olayları farklı yönlere çekmeye çalışanları duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konu hakkında daha fazla konuşulmamasını rica ediyorum."

 

Güncellenme Tarihi : 30.4.2021 01:36

İLGİLİ HABERLER