Spor
  • 27.5.2024 20:48

İsmail Kartal'dan flaş paylaşım!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal sosyal medya hesabından tüm takımın bir arada olduğu fotoğrafı paylaşırken "Gurur" notunu düştü.

Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği İstanbulspor'u 6-0 mağlup etmesine rağmen sezonu ikinci sırada tamamladı.

Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 8'inci dakikada penaltıdan Edin Dzeko, 15'inci dakikada Sebastian Szymanski, 36'ncı dakikada Dusan Tadic, 66'ncı dakikada Bright Osayi-Samuel, 76'ncı dakikada Zajc ve 78'inci dakikada King kaydetti.

Paylaşım yaptı

İstanbulspor maçında tribünler tarafından adına tezahüratlar yapılan teknik direktör İsmail Kartal paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal sosyal medya hesabından tüm takımın bir arada olduğu fotoğrafı paylaşırken "Gurur" notunu düştü.

"Bazı şeyler bizim elimizde değildi"

İsmail Kartal, İstanbulspor maçı sonrası yaptığı paylaşımda, şunları demişti:

Biz en iyisini yapmaya çalıştık. Biz sadece şampiyonluk kupasını veremedik. Bazı şeyler bizim elimizde değildi. Saha dışında olan olaylara yapacak bir şeyimiz yok. Sahada hak ederek şampiyon olmak istedik. Ancak sahada hak edilerek şampiyon olunmadığını gördük. En iyi şekilde geçen hafta gördük! Bu takım daha iyisini yapacak. Biz elimizden geleni yaptık ama bazı şeyleri aşamadık.

İsmail Kartal'ın paylaşımı şöyle:

Güncellenme Tarihi : 27.5.2024 20:49

İLGİLİ HABERLER