Gündem
  • 30.8.2022 23:27

İsmail Saymaz 6'lı masaya kara haberi verdi!.. AK Parti Ankara ve İstanbul'da önde

İsmail Saymaz'dan muhaliflere 'anket' uyarısı! "Erken zafer sarhoşluğuyla..."

Saymaz, AK Parti'nin, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Trabzon'da en az yüzde 30 ile birinci parti olarak çıktığını söylerken, muhalefete çağrıda bulundu.

Gazeteci İsmail Saymaz, AK Parti'nin, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Trabzon'da en az yüzde 30 ile birinci parti olarak çıktığını söylerken, muhalefete çağrıda bulundu.

Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "ORC’nin dünkü verilerine göre AK Parti İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Trabzon’da en az yüzle 30 oyla birinci parti. Ki ORC, bügünlerde muhalif bir kuruluş sayılabilir. Erken ve kolay zafer sarhoşluğuyla ayakları yerden kesilen muhalifler için umarım uyarıcı olur" ifadesini kullandı.

Saymaz, yazar Mehmet Bayraktaroğlu'nun "Yüzde 50’nin çok üzerinden yüzde 30’a gelmişse sevinmek motive eder. 'Vay anasını hala mı' demek ise moralleri yakar" yorumu üzerine de  "20 yıllık bir iktidar, hele tarihinin en zor dönemindeyken yüzde 30 oyu alabiliyor ve birinci olabiliyorsa bu vaziyete sevinmek değil, oturup düşünmek gerekir" düşüncesini dile getirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 1.9.2022 00:02

İLGİLİ HABERLER