İspanyol basını Atletico'nın zaferini böyle yorumladı
UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan Atletico Madrid - Beşiktaş maçı sonrası İspanyol medyası galibiyet zaferini sayfalarına taşıdı.
AS GAZETESİ:
Sahada Beşiktaş'tan çok daha iyi bir Atletico Madrid izledik. Beşiktaş'ı ikiye katlayan bir performans sergilediler ve Calderon'dan avantajla ayrıldılar. İlk yarıda ezici bir üstünlük elde eden Madrid ekibi karşısında Beşiktaş Simao'nun golüyle umutlandı.
"Bitkin düşene kadar parti" başlığı altında yayınlanan haberde Silvao'nun Arda Turan, Diego ve Tiago'nun yokluğunda büyük bir çıkış yakalayarak 2 gol attığını, yedeklerin bazen beklenmedik başarılara vesile olduğunu yazdı.
MARCA GAZETESİ
Beşiktaş'ın defansının zayıf ve tehlikelere açık hale gelen anarşik bir sistemi olduğu yorumunu yapan Marca gazetesinde ise galibiyet "Bir sanat eseri ve ardından şekerleme" başlığıyla yer aldı. Sport gazetesi attığı "Kırmızı beyazlar yerleri sarstı" manşetiyle dikkat çekti.
Yorumlarında Beşiktaş'ın defansif zayıflığında birleşen gazeteler henüz her şeyin bitmediğinin bu maçın galibiyetiyle rahatlığa kapılmamak gerektiğinin altını çizdi. Simao'nun attığı golle Beşiktaşı umutlandırdığını yazan gazeteler 60. Dakikada Pektemek'in ortasıyla kaçırdığı golün İstanbul'daki maça birinci yarıdaki ciddiyetle gidilmesi gerektiğinin işareti olduğunu yoksa galibiyet heyecanının hüsranla sonuçlanabileceğini yazdı.