Spor
  • 20.3.2021 14:30

İspanyol Marca : Anadolu Efes'in galibiyetine çifte hırsızlık

Anadolu Efes'in EuroLeague'de 8 maçlık galibiyet serisi Bayern Münih karşısında son bulurken maça son saniyede yaşanan pozisyon ve Ergin Ataman'ın tepkisi damga vurdu. İspanyol basını da son saniyede çalınmayan faul için 'hırsızlık' manşetini attı.

THY EuroLeague'de Anadolu Efes, Bayern Münih'e deplasmanda 80-79 mağlup olurken 8 maç sonra kaybetti. Karşılaşmaya damgasını ise son saniyede yaşanan olaylar damgasını vurdu.

Anadolu Efes, 1 sayı gerideyken son topta potaya doğru yönelen Shane Larkin'in şutu Reynolds tarafından bloklandı ve karşılaşma 80-79'luk Bayern Münih üstünlüğü ile son buldu.

ERGİN ATAMAN'DAN YOĞUN İTİRAZ

Maçın bitiş düdüğünün ardından Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Larkin'e faul yapıldığı yönünde hakemlere yoğun bir şekilde itirazlarda bulundu. Hakemler ise pozisyonu izlemeden soyunma odasına doğru yöneldi.

MARCA: ''ÇİFTE HIRSIZLIK''

Maçta yaşanan bu olaylar İspanyol basınında da geniş yer buldu. İspanyol Marca gazetesi, maçın son bölümünde yaşanan pozisyon için ''Çifte hırsızlık'' manşetini attı.

Marca, son saniyede Anadolu Efes oyuncusu Shane Larkin'e 2 kez faul yapıldığını ancak hakemlerin bu 2 faulü de vermediğini belirtti.

İspanyol gazetesi, hakem skandalı nedeniyle Real Madrid, Baskonia, Valencia gibi İspanyol takımlarının da sıralamada sıkıntıya düştüğünü kaydetti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 20.3.2021 14:31

İLGİLİ HABERLER