Gündem
  • 5.12.2023 13:00

İsrail Nuseyrat Mülteci kampında katliam yaptı...

İsrail'in Gazze'de Nuseyrat Mülteci kampına düzenlediği saldırılarda en az 50 kişi şehit oldu. BM Gazze'de İnsani yardım faaliyetlerinin yanıt veremeyeceği daha da korkunç senaryo için uyardı. İşte dakika dakika gelişmeler...

İsrail'in Gazze'ye yönelik katliam saldırıla devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze'de ev ve binaları hedef alarak çok sayıda Filistinliyi öldürdü.

MÜLTECİ KAMPINDA KATLİAM

İsrail ile Filistin arasında yaşananlar:

11:20 İsrail'in Gazze'deki Han Yunus kenti ile Deyr el-Belah'taki Nuseyrat Mülteci kampına düzenlendiği saldırılarda en az 50 kişi şehit oldu.

BM: GAZZE'DE YARDIMLARIN IŞE YARAMAYACAĞI DAHA KORKUNÇ DURUM ORTAYA ÇIKMAK ÜZERE

10:30  Birleşmiş Milletler (BM) Filistin İnsani İşler Koordinatörü Lynn Hastings, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının siviller üzerindeki etkisini değerlendirdi.

İsrail'in saldırdığı Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... New York Times, Hamas'ın İsrail'in nükleer füze programı ile bağlantılı üssünü vurduğunu yazdı. Haberde İsrail'in bunu reddetmesine rağmen nükleer silahlara sahip olduğu konusunda bir mutabakat olduğunun altı çizildi. Gazete Amerikan Bilim Adamları Federasyonu Nükleer Bilgi Projesi Direktörü Hans Kristensen ile de görüştü. Kristensen, üste 25 ila 50 nükleer kapasiteli Jericho füze rampası bulunduğunu tahmin ettiğini söyledi. Uzmanlara ve gizliliği kaldırılmış ABD hükümet belgelerine göre, İsrail'in Jericho füzeleri nükleer savaş başlığı taşıyacak donanıma sahip.

İsrail mülteci kampını vurdu: En az 50 ölü
İsrail'in Gazze'deki Han Yunus kenti ile Deyr el-Belah'taki Nuseyrat Mülteci Kampı'na saldırdı: Saldırılarda en az 50 kişi hayatını kaybetti.

IDF, Gazze'deki çatışmada bir subay ve tank tugayından 2 askerin öldürüldüğünü duyurdu

İsrail ordusu Gazze'deki savaşta 3 askerinin daha hayatını kaybettiğini duyurdu. İsrail basını kara saldırısında ölen İsrail askeri sayısının 78'e yükseldiğini duyurdu.

 

Güncellenme Tarihi : 5.12.2023 13:05

İLGİLİ HABERLER