İstanbul'da 2 büyük yangın

2 dk okuma
İstanbul'da 2 büyük yangın

Hızlı Özet

İstanbul’da çıkan iki yangın, yürekleri ağızlara getirdi


İlk yangın, Yenibosna’da bulunan İstanbul Vizyon Park binasında çıktı. Binanın dış cephesini saran alevler, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İş merkezi çalışanları, yangını ve müdahaleyi korku dolu gözlerle izledi.

Sancaktepe’de ise 4 katlı bir binanın çatısı alevlere teslim oldu. Tüm çatıyı saran alevler, itfaiye ekibinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu söndürülürken, binada hasar oluştu.



Her iki yangında da can kaybı ve yaralanma yaşanmaması, tek teselli kaynağı oldu.



11 KATLI İŞ MERKEZİNDE KORKUTAN YANGIN



Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent'in ofislerinin bulunduğu binanın dış cephesinde nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı.



Yenibosna'da bulunan İstanbul Vizyon Park binasının 4. katında çıkan yangın, dış cepheyi sarıp çatıya sıçradı. Müdahalede zorlanan itfaiye ekipleri, üst katın camına çıkarak yangını söndürmeye çalıştı.



Alınan bilgiye göre, genel olarak kuyumcu atölyelerinin bulunduğu 11 katlı İstanbul Vizyon Park binasının 4. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın dış cephedeki izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çatıya kadar ilerledi. İş merkezi hemen tahliye edilerek, itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının çatıya kadar ilerlemesi nedeniyle müdahalede zorlandı. Bir itfaiye eri, üst katın camına çıkarak yangına müdahale etmeye çalıştı. Çatıya çıkan itfaiye ekipleri ise dumanın tahliyesi için yanan cephede havalandırma delikleri açtı. Bu sırada çatıdan kopan kaplamalar aşağıya düştü. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.Yangınla ilgili inceleme sürüyor.


Bu haber 819 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini11799 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9302 Görüntüleme
111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli
Asayiş

111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli

İletişim Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, sosyal medya platformu X'te manipülatif ve spekülatif borsa paylaşımları yaptığı belirlenen 111 hesaba erişim engeli getirildi.

Habervitrini9866 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay

Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümünde soruşturma sürerken ev hapsine çarptırılan koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur'un ifadesi ortaya çıktı. Uğur; Kozinoğlu’na verdiği dil altı hapının kaynağını hatırlamazken, kamera görüntülerinde elinde görülen cismi de odadan çıkarılan bardağın neden kendisine gösterildiğini de anlatamadı.

Habervitrini12491 Görüntüleme