Asayiş
  • 8.1.2007 00:16

İSTANBUL'DA HIZ FELAKETİ : 4 ÖLÜ

Recep Keskin aşırı sürat yapınca otomobiliyle levhalara çarptı. Daha sonra kamyonun altına giren araçtaki 4 genç feci şekilde can verdi.


Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazası 4 gencin yaşamını yetirmesine neden oldu. Pendik'te Recep Keskin (25) yönetimindeki 26 SC 742 plakalı özel otomobil, TEM Otoyolu Pendik Kurtköy mevkiinde 34 FL 387 plakalı kamyonetin çektiği ışıklı uyarı levhasına çarptı. Bunun üzerine sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti.


ARAÇ 40 METRE FIRLADI
OTOMOBİL daha sonra, yaklaşık 40 metre uzaklıkta lamba bakımı yapan 34 CNL 31 plakalı platform kamyonunun altına girdi. Araç hurdahaş hale geldi. Kaza sonucu, Keskin ile aynı araçta bulunan Yasin Atiş (24) ile Erkan Keskin (26) otomobilde sıkışarak hayatlarını kaybetti. Cesetler zorlukla çıkırtılabildi. Araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan Uğur Geçer (30) de hastaneye kaldırılmak istenirken yolda öldü.


YOL UZUN SÜRE KAPANDI
AYNI araçtan ağır yaralı olarak kurtarılan Ebru Geçer ise (27) kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan TEM Otoyolu, kaza yapan aracın çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:09

İLGİLİ HABERLER