Gündem
  • 23.4.2025 16:51

İstanbul'da okullar perşembe ve cuma günü iki gün tatil edildi…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı açıklamada, "İstanbul’daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." dedi. YÖK Başkanı Erol Özvar da yaptığı açıklamada "Yarın ve cuma günü vakıf ve devlet üniversitelerinde eğitim ve öğretim tehir edilmiştir" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası, şu ana kadar okullarımızda herhangi bir ciddi olumsuzluk yaşanmamıştır.

Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır.

İlgili diğer kurumlarımızla iş birliği içerisinde İstanbul’daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık.

Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." 

ÜNİVERSİTELERDE DE EĞİTİME EĞİTİME 2 GÜN ARA

YÖK Başkanı Erol Özvar, "Yarın ve cuma günü vakıf ve devlet üniversitelerinde eğitim ve öğretim tehir edilmiştir" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 23.4.2025 16:59

İLGİLİ HABERLER

Onceki Sayfa
Sonraki Sayfa