Asayiş
  • 25.11.2022 21:30

İstanbul'da vahşet! Gecekonduda 3 ceset bulundu

Şişli Kuştepe'de bir gecekonduda silahla vurulmuş 2'si kadın 3 ceset bulundu.

Son dakika: Şişli Kuştepe’de korkunç olay! Gecekonduda 2’si kadın 3 ceset

Şişli'nin Kuştepe Mahallesi'nde bir gecekonduda silahla vurulmuş halde 2'si kadın 1'i erkek olmak üzere 3 ceset bulundu. Av tüfeği ile vuruldukları öğrenilen cesetlerle ilgili incelemeler devam ediyor.

Polis ekipleri akşam saatlerinde Şişli Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta yer alan gecekonduya gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeriye giren ekipler, 3 kişinin hareketsiz yattığını gördü. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, silahla vuruldukları belirtilen 2'si kadın 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

BAŞLARINDAN VURULMUŞLAR

Yapılan incelemede uzun süredir o evde ikamet ettiği öğrenilen Vahit A.'nın başından av tüfeği ile vurulmuş olduğu anlaşıldı. Yapılan incelemede onun yanında bulunan iki kadının da aynı şekilde pompalı tüfekle başlarından vurulmuş oldukları belirlendi.

4 KOVAN BULUNDU

Olay yerinden 4 adet boş ovan bulan polis ekipleri şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

. Evde yapılan aramada herhangi bir ateşli silah bulunamadı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2022 21:44

İLGİLİ HABERLER