İstanbul'da yağış hayatı felç etti
Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.İstanbul’da gece başlayan sağanak yağış gün boyu etkisini sürdürdü. Anadolu Yakası’nda misket büyüklüğünde dolu yağarken, şiddetli yağış etkili oldu. Zaman zaman şiddetini artıran yağışlar araç sürücülerinin görüş mesafesini azalttı. Yağmur nedeniyle sürücüler D-100 karayolunda güçlükle ilerlerken, bazı vatandaşlar da ellerindeki poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşlarda çareyi koşmakta buldu.
ŞİDDETLİ YAĞIŞ YOLLARI GÖLE ÇEVİRDİ
İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına ile birlikte yollar göle döndü. Bahçelievler’de şiddetini artıran yağış ve fırtına hayatı felç etti. Aniden bastıran şiddetli yağış yolları göle çevirdi. Suyla dolan yollarda sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Kaldırımlara kadar ulaşan yağmur suları vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar, adeta göle dönen yollarda suyun içine dalarak yürümek zorunda kaldı. Okuldan dönen öğrenciler ise kaldırımda durarak suyun çekilmesini bekledi. AHMET FARUK SARIKOÇ - SERDAL ALTINTEPE
İSTANBUL’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA
İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağışla birlikte görüş mesafesi düşerken, zaman zaman dolu etkili oldu.İstanbul’da gece başlayan yağış gün boyu etkisini artırarak devam etti. Bazı bölgelerde şiddetini artıran yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olduğu Bahçelievler’de ise görüş mesafesi oldukça düştü. Sürücüler fırtına nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Yağışla birlikte yollar göle döndü.
Şiddetli yağış ve fırtınanın yanı sıra zaman zaman dolu etkili oldu.