İSTANBUL'DA YOLCU MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 15 YARALI

1 dk okuma
İSTANBUL'DA YOLCU MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ: 15 YARALI

Hızlı Özet

Şişli ilçesinde, bir yolcu minibüsünün sıkıştırması sonucu, kullandığı minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybeden Erkan Tavuz, kaldırıma aşıp önce ağaca ardından ise elektrik direğine çarparak devrildi.

DENİZ AYAS / İSTANBUL







Okmeydanı'ndaki Darülaceze önünde henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 BMS 62 plakalı Honda otomobil, sol şeritte seyir halindeki Erkan Tavuz'un kullandığı Şişli-Alibeyköy hatlı, 34 M 4488 plakalı minibüsü trafikte sıkıştırdı.







Direksiyon hakimiyetini kaybeden Erkan Tavuz, karşı yöne geçerek önce ağaca ardandan ise elektrik direğine çarparak devrildi. Minibüste ve otomobilde bulunan 15 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Şoka giren bir yolcuyu ise vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.







Yaralılar, Okmeydanı ve Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. İçinde bulundukları minibüsün çok süratli olduğunu ve otomobile çarptıktan sonra takla attıklarını söyleyen yolcular, polisin gözaltına aldığı minibüs şoförüne saldırmak istediler.



Olay yerinde kısa süreli arbede yaşanırken polis araya girmesi sonucu öfkeli kalabalık yatıştırıldı.

Bu haber 3634 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fahiş fiyat operasyonu.. 40 hal baronu tutuklandı
Asayiş

Fahiş fiyat operasyonu.. 40 hal baronu tutuklandı

Yaş sebze-meyve piyasasında fahiş fiyat uygulayanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheli tutuklandı.

Habervitrini10529 Görüntüleme
İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!
Asayiş

İBB soruşturmasında 29 şüpheli hakkında ek iddianame!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB iştiraki Ağaç ve Peyzaj AŞ'nin ihalelerine ilişkin soruşturma kapsamında 195 sayfalık ek iddianame hazırlandı. Aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 29 şüpheli hakkında ceza talep edilirken, iddianamede 2020-2024 yılları arasındaki 12 ayrı eyleme yer verildi.

Habervitrini12674 Görüntüleme
Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!
Asayiş

Müteahhidi 500 milyonluk serveti için oğlu ve eşi zehirlemiş!

Ankara’da 16 Kasım 2025’te hayatını kaybeden müteahhit Ramazan Arıkan’ın, halk arasında “dana deviren” olarak bilinen ksilazin etken maddeli ilaçla zehirlendiği belirlendi. Yaklaşık 400-500 milyon liralık mal varlığı bulunduğu belirtilen Arıkan’ın ölümüne ilişkin davada eski eşi, oğlu ve eski eşinin sevgilisinin de aralarında bulunduğu sanıklar yargılanacak.

Habervitrini11263 Görüntüleme
Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”
Asayiş

Kobra Murat’a tehdit! “1 milyon dolar vermezsen keleşle tararız”

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, bir süredir yabancı numaralardan tehdit mesajları aldığını açıkladı. Divandiler, kendisinden 1 milyon dolar istendiğini, aksi takdirde evinin kurşunlanacağı, yakılacağı ve torununun kaçırılacağı yönünde tehditler aldığını söyledi. "Devamlı tehdit mesajları alıyorum. İşte bize 1 milyon dolar vereceksin, keleşle tararız. İşte evine bomba koyarız, keleşle tararız, torununu kaçırırız. Evini yakarız falan filan" diyen Kobra Murat, korku dolu tehditlerin içeriğinden de bahsetti.

Habervitrini13717 Görüntüleme