Asayiş
  • 4.4.2005 01:05

İSTANBUL'DAKİ DEHŞETTEN ŞOK RESİMLER!..

Gaziosmanpaşa'da, ayrı yaşadığı eşi ile konuşmaya giden koca, kendisinden ayrılmak için boşanma davası açan eşine, davayı yürüten avukat kayınbiraderine ve kaynanasına kurşun yağdırdı. 3 kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı olayda 4 aylık bir bebek mucize eseri yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Tokat'ta kocası Rıza Dikmen(50) ile birlikte yaşayan İhsan Dikmen (30) şiddetli geçimsizlik sonucu, eşini terk ederek, İstanbul'da yaşayan avukat kardeşinin yanına geldi. İhsan Dikmen bir süre sonra kardeşine boşanmak istediğini belirterek, boşanma davası açmasını istedi.



Bunun üzerine koca Rıza Dikmen, eşiyle konuşmak için İstanbul'a geldi. Avukat İsmail Kaya'nın (30) Bağlarbaşı Mahallesi Adsız Nefer Sokak 44 numarada bulunan evine gelen Rıza Dikmen evde kimseyi bulamadı. Ailenin akrabalarını ziyarete gittiğini komşulardan öğrenen Dikmen, 60 ZB 092 plakalı otomobilini sokağa park etti ve içinde beklemeye başladı. Kadıköy'deki akrabalarını ziyarete giden Kaya ailesi, 34 ZK 3426 plakalı otomobille saat 17.00 sıralarında evlerine geri döndü. Kayınbiraderine ait aracın geldiğini gören Dikmen, aracından çıkarak yanlarına gitti. Kısa bir konuşmanın ardından silahını çeken Dikmen, kayınbiraderini yaraladı. Arabadan inen Kaya kaçmaya çalışırken arkasından giden Dikmen, yaralı kayınbiraderini kurşun yağdırmaya devam etti. Duruma müdahale etmeye çalışan eşini de vuran Dikmen, geri döndü ve arabanın yanındaki kaynanası Çiçek Kaya'ya da 4 el ateş etti. Dikmen daha sonra arabasının içinde kafasına bir el ateş ederek intihar etti.


Olayda İsmail Kaya, İhsan Dikmen ve Rıza Dikmen hayatını kaybederken, ağır yaralanan Çiçek Kaya önce Özel Şafak Hasatanesi'ne, ardından da Sağlık Bakanlığı Eyüp Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı. Kaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

4 AYLIK BEBEK KURŞUN YAĞMURUNDAN YARA ALMADAN KURTULDU

Rıza Dikmen'in kurşun yağdırdığı sırada kaynana Çiçek Kaya'nın kucağında bulunan İsmail- Gülden Kaya çiftinin 4 aylık bebeği Barış, mucize eseri yara almadan kurtuldu. Damadının kendisini vurmaya geldiğini farkeden Çiçek Kaya'nın, kucağındaki bebeğe birşey olmaması için yere koyarak üzerine kapaklandığı belirtildi. Olan bitenden habersiz olan Barış bebek, olaydan sonra komşularının evine götürüldü.






cihan/HABER7

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:25

İLGİLİ HABERLER