İstanbul'un 9 ilçesinde elektrik kesintisi

••2 dk okuma
İstanbul'un 9 ilçesinde elektrik kesintisi

Hızlı Özet

“İstanbul Avrupa Yakası'ndaki 9 ilçede 30 Eylül Cuma Günü elektrik kesintisi uygulanacak.”






İstanbul Avrupa Yakası'ndaki 9 ilçede 30 Eylül Cuma Günü elektrik kesintisi uygulanacak.



İstanbul'un Sarıyer, Fatih, Bağcılar, Beylikdüzü, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Başakşehir, Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerinin bazı mahallelerine 30 Eylül Cuma Günü elektrik verilemeyecek.



Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, 30 Eylül'de, Sarıyer Bahçeköy Yeni, Çayırbaşı, Merkez, PTT Evleri, Tarabya, Bahçeköy Merkez, Kazım Karabekir Paşa, Büyükdere, Kireçburnu, Rumeli Kavağı mahallelerinde 00.00-06.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.



Sarıyer'de aynı gün Ayazağa Mahallesi 206. ile Şehit Naci Canan Tuncer sokakları ve civarı 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.



Fatih'te Katip Kasım Mahallesi Langa Hisarı, Katip Kasım Camisi, Asya, Kızıltaş, Asker, Beşikçi, Sepetçi Selim sokakları ile Hayriye Tüccarı Caddesi ve Nişanca Mahallesi Molataşı, Türkeli caddeleri ile Hemşire, Hemşehri, İsmail Sefa, Latif, Sayvan sokaklarına 00.00-06.00 saatleri arasında elektrikverilmeyecek.



Beylikdüzü'nde de Gürpınar Mahallesi İnönü Caddesi, Adnan Kahveci ve Dereağzı mahalleleri ve civarına aynı gün 08.00-20.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.



Esenyurt'ta Mevlana Mahallesi Sultan Murat ve Sultan Ahmet caddeleri, 08.00-20.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.



Bağcılar'da 08.30-19.00 saatleri arasında Yenigün Mahallesi 3., 3/2., 3/2A, 3/3., 3/3A, 5/1., 6/2., Evren Mahallesi Osmanlı, 16., 17., 20., 5., 6., 7., 8. sokaklarında kesinti uygulanacak, Fevzi Çakmak ve İstiklal caddeleri ve civarına ise 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.



Aynı gün Gaziosmanpaşa'da Karayolları Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi ve civarında 08.30-12.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.



Başakşehir Şahintepe Mahallesi Çardak sokak ve civarı 09.00-18.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.



Bahçelievler'de, Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi ile 12., 13., 14., 15., 16., 17. ve 18. sokaklarına 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.



Bakırköy'de ise, 10.00-12.00 saatleri arasında, Kartaltepe Mahallesi Alemdarlar, Avcı, Buhar, Çiçekdağlı, Filiz, Hulusi Demirelli, Rıfkı Işık, Sami Ayanoğlu, Şanlı Asker, Yakup Şevki sokakları ile Kartaltepe, Koşuyolu, Park Önü ve Yeni caddeleri ve civarında kesinti yapılacak.




Bu haber 386 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Instagram Story İndirme Sitelerinde Hangisi Daha İyi
Gündem

Instagram Story İndirme Sitelerinde Hangisi Daha İyi

Beş story indirme sitesini aynı üç hikaye üzerinden, ortak ölçütlerle karşılaştırdık. Instagram story indir aramasında karşınıza çıkan araçların çoğu ilk bakışta birbirine benziyor; farkı kullanıcı adıyla arama, ücret, kurulum ve ses belirliyor. İlk sırayı Bayigram aldı. Site, hikaye aracını fotoğraf ve video indirme seçenekleriyle tek çatıda topluyor ve destek hattında aynı gün yanıt veriyor. Sıralamayı kullanıcı adıyla arama, ücret ve indirme sınırı, program gerektirmeme, video hikayede sesin korunması ve destek erişimi ölçütlerine göre yaptık.

Habervitrini12171 Görüntüleme
 9 belediye başkanı AK Parti'ye katılacak
Gündem

9 belediye başkanı AK Parti'ye katılacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. Toplantıda AK Parti'ye katılan yeni belediye başkanlarına rozet takılacak. CHP, Yeniden Refah ve İYİ Parti'den toplam 9 belediye başkanı partiye geçecek.

Habervitrini10460 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti
Gündem
#Güncel#Gündem#AK Parti

Fatma Betül Sayan Kaya 2,2 milyar lirayı iade etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında fon soruşturmasında dikkat çeken yeni bir iddia ortaya atıldı. Özata Denizcilik hisselerindeki işlemlerden 2,17 milyar TL çektikleri öne sürülen Kaya çiftinin, yaklaşık 2,2 milyar TL’yi Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hesabına yatırdığı iddia edildi.

Habervitrini13516 Görüntüleme
KANGAL ve EJDERHA'dan dron tehditlerine karşı çifte savunma
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

KANGAL ve EJDERHA'dan dron tehditlerine karşı çifte savunma

ASELSAN, mini/mikro İHA ve yeni nesil FPV dron tehditlerine karşı geliştirdiği KANGAL FPV 100 ve EJDERHA AD 210 sistemlerinin kabiliyetlerini sahada sergiledi. | Anadolu Ajansı

Habervitrini14801 Görüntüleme