Spor
  • 30.5.2015 12:45

İşte Aziz Yıldırım'ın yeni gözdeleri

Fenerbahçe Başkanlığı'na yeniden aday olan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu listesinin en önemli kozları Önder Fırat, Murat Özaydınlı ve Oğuz Balaban...

Aziz Yıldırım-Önder Fırat

Geçmiş yıllarda da sarı lacivertli kulüpte yöneticilik yapan Önder Fırat ve Murat Özaydınlı ile Oğuz Balaban, yeni dönemde Yıldırım'ın en önemli kozları olacak.

Murat Özaydınlı

Fenerbahçe camiasının yakından tanıdığı yüksek inşaat mühendisi Önder Fırat, ABD'de John F. Kennedy Üniversitesi'nde MBA yaptı.

2012 yılına dek çeşitli dönemlerde Fenerbahçe'de yöneticilik görevlerini üstlenen yüksek makine ve endüstri mühendisi Murat Özaydınlı, İngiltere'de Bradford ve Leeds üniversitelerinde eğitim gördü.

Oğuz Balaban da iş dünyasının önemli isimleri arasında...

ALİ KOÇ YÖNETİME GİRMEDİ
Aziz Yıldırım'ın son yönetim kurulunda yer alan Turan Şahin ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Ahmet Özokur ve Deniz Tolga Aytöre yeni dönemde yok. Ayrıca, Yıldırım'dan sonra başkanlık koltuğuna oturacak isim olarak gösterilen Ali Koç da yeni listeye girmedi.

DİVAN BAŞKANI VEFA KÜÇÜK

Ülker Sports Arena'da çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen toplantıda, yönetim kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu'nun yaptığı açılışın ardından Genel Kurul Divan Başkanlığı'na Vefa Küçük seçildi.

Küçük, kulübün geçen yıl değiştirilen tüzüğünün ardından gerçekleştirilen ilk genel kurul toplantısı olduğu için, başkan adaylarına ve üyelere işleyişle ilgili çeşitli hatırlatmalar yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpte bir önceki genel kurulda başkan adayı olup Aziz Yıldırım ile yarışan Mehmet Ali Aydınlar da başlama saatinden önce salondaki yerini aldı.

Bütün branşların 2014-2015 sezonunda kazandığı kupalar, yönetim kurulu masasının önünde sergilendi.

Misafir olarak kongreye davet edilen, "Hedef 1 Milyon Üye" projesiyle kulübe temsilci üye olanlar da salonda genel kurulu takip edebiliyor.

Salonda yarın yapılacak başkanlık, yönetim ve diğer kurulların seçimi için 21 sandık kurulacak.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:08

İLGİLİ HABERLER