Spor
  • 12.7.2009 02:18

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN YENİ İTALYAN GÖZDESİ...

Sampdoria'nın santrforu olan 30 yaşındaki oyuncu, geçen sezon kiralık oynadığı Fiorentina'da 43 maçta 13 gol atmayı başardı...Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş, uluslararası deneyimi yüksek oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor.

Alman Fink ve İtalyan Ferrari'nin yanı sıra Nihat Kahveci'yi de transfer eden Beşiktaş'ın, İtalyan oyuncu Emiliano Bonazzoli'yle de görüşmeler yaptığı iddia edildi. Goal. com sitesinin haberinde, Ferrari'nin geldiği Genoa şehrinin diğer takımı Sampdoria'da oynayan Bonazzoli'nin transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu iddia edildi.

TECRÜBESİ ÇOK FAZLA

Bonazzoli'nin Beşiktaş için ideal bir oyuncu olduğu öne sürülen haberde, Siyah-Beyazlılar’ın İtalyan golcüyü kadrosuna katmak için formüller aradığı da belirtildi. Geçen sezonun ikinci yarısını Fiorentina'da kiralık geçiren 30 yaşındaki Bonazzoli'nin Sampdoria'da oynadığı 44 maçta 13 golü bulunuyor. Tecrübeli oyuncunun özellikle Şampiyonlar Ligi'nde üst turları hedefleyen Beşiktaş'a önemli bir katkı yapacağı yorumlarına da yer veriliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER