Spor
  • 22.4.2008 00:11

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN YENİ STOPER ADAYLARI...

Her sezon stoper üstüne stoper transfer eden siyah - beyazlıların 2'si yabancı 3 savunma oyuncusu almayı planladıkları öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Menajer Sinan Engin'in hedefindeki ilk ismin Alman Eintracht Frankfurt takımının Yunan stoperi Sotiris Kyrgiakos olduğu ortaya çıktı.
 
29 yaşında ve 1. 93 boyundaki Kyrgiakos, geçen sezon da gündeme gelmiş, ancak yıllık 2 milyon Euro istemesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. 2005 - 2006 sezonun başında İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından Alman kulübüne transfer olan yıldız oyuncu, Bundesliga'da 46 maçta 8 gol attı.

Siyah- Beyazlıların yurt içindeki hedeflerininse Gençlerbirliği'nden Tuna Üzümcü olduğu ileri sürüldü. Tuna Üzümcü'yü teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la menajer Sinan Engin'in çok istedikleri, bu nedenle de Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la bir araya gelecekleri öğrenildi.

Beşiktaş'ın diğer stoper için de İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Rusya'da araştırma yaptığı belirtildi.

Siyah - Beyazlıların kadrosundaki stoperlerden Gökhan Zan ise sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen gelen tekliflere karşılık vermediğini söyledi. Gökhan, "Beni bugünlere getiren kulüp Beşiktaş... Kulübümle masaya oturmadan kimseyle görüşmem. Önce yöneticilerimle konuşur, daha sonra gerekirse başımın çaresine bakarım" dedi.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor galibiyetinden sonra bugünü dinlenerek geçirdi. Bu arada tendonundan sakatlığı bulunan ancak buna rağmen oynayan İbrahim Toraman'ın sezon sonunda ameliyat olacağı açıklandı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:25

İLGİLİ HABERLER