Yaşam
  • 30.4.2007 03:05

İŞTE DENİZ UĞUR'DAN TAMER KARADAĞLI AŞKINA DAİR İLK İTİRAF!..

Deniz Uğur, Kanal 1'de ekrana gelen 'Hey Canlı' programına üstü kapalı da olsa Karadağlı ile ilişkisini itiraf etti. Uğur'a babası Mete Uğur da destek verdi.



Arzu Balkan'ın, eşi Tamer Karadağlı ile ayrılmasına neden olarak gösterilen Deniz Uğur, sessizliğini Kanal 1'de yayınlanan 'Hey Canlı' programına bozdu. Uğur'un opera sanatçısı olan babası Mete Uğur da kızına destek verdi. Deniz Uğur, "Tamer Karadağlı ile yaşadığım şey beni ilgilendirir" diyerek üstü kapalı da olsa yaşadığı aşkı itiraf etti.

'KIZIMIN ARKASINDAYIM'
Arzu Balkan'a yazdığı "Radikal kararları ancak güçlü kadınlar alabilir" mesajıyla ilgili kimseye bir açıklama yapmak zorunda olmadığını söyleyen Uğur şöyle konuştu: "Çok yakında her şey aydınlanır diye düşünüyorum. En iyi çözüm, tüm yaşananları zamana bırakmak olacak."

Deniz Uğur'un babası Mete Uğur'da kızının ilişkilerini yakından takip ettiğini belirterek, "Deniz akıllı bir kadın, benden hiçbir şeyini gizlemez. Tüm sırlarımızı biliriz. Şimdiye kadar yaptığı ve yapacağı herşeyin arkasındayım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER