Asayiş
  • 23.6.2007 01:12

İŞTE EV SAHİBİ KADINI BOĞAZLAYAN MOLDOVALI HİZMETÇİ

Antalya'da geçtiğimiz hafta bıçaklanarak öldürülen ve ziynet eşyaları gasp edilen Türk Anneler Derneği Antalya Şube Başkanı Göksel Uysal'ın katil zanlısı Moldovalı hizmetçi V.S., İstanbul'da yakalanarak Antalya'ya getirildi.

Zanlı V.S., cinayette kendisine yardım ettiği öne sürülen K.D. ile birlikte sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildi.


Alınan bilgiye göre, İstanbul'da bir pansiyonda yakalanan Moldova uyruklu V.S. (23), bugün Antalya'ya getirildi.

Cinayet büro amirliğinde yapılan sorgulamada genç kadının, olayı tutuklanan sevgilisi Leonit M.'nin, baskısıyla gerçekleştirdiklerini itiraf ettiği öğrenildi. Zanlı V.S. ile cinayette kendisine yardım ettiği öne sürülen K.D., sorgularının ardından Antalya Adliyesine sevk edildi.

Uysal'ın gasp edilen ziynet eşyalarının değerinin 80 bin YTL dolayında olduğu belirtilirken, bu kapsamda İstanbul'da bir kuyumcuya satılan 4 küpenin de operasyonu gerçekleştiren polisler tarafından ele geçirildiği kaydedildi. Diğer ziynet eşyalarının, Leonit M.'nin cinayete karıştığını öğrenen yakını tarafından Moldova'da polise teslim edildiği ve bu ziynet eşyalarının Türkiye'ye gönderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:06

İLGİLİ HABERLER