Spor
  • 13.5.2013 12:35

İşte F.Bahçeli taraftar cinayetinin faili!..

FENERBAHÇE taraftarı Burak Yıldırım'ın bıçaklanarak öldürülmesi olayını soruşturan polis önemli bulgulara ulaştı. Cinayetin işlendiği Metrobüs yaya üstgeçidi ve çevresindeki kameraları inceleyen polis tarafından, Burak'ın ölümüne neden olan bıçak darbelerini vuran kişinin 7 numaralı ve Yücel adının yazılı olduğu parçalı Galatasaray forması giyen bir kişi olduğu belirlendi. Polis bu kişiyi yakalamak için harekete geçti.

Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda Burak Yıldırım'ın metrobüs yaya yolunda biri siyah gömlekli diğeri Galatasaray forması giymiş iki kişiyle karşılaştığı saldırıyı bu kişilerin gerçeleştirdiği belirlendi.

POLİSİN incelediği güvenlik kamerası görüntülerinde Burak'ın ölümüyle sonuçlanan saldırıya ilişkin ipuçlarına ulaşıldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Burak bu görüntülerde 8 -10 kişilik bir grubun önünde yürürken görülüyor. Biri Galatasaray formalı 2 kişiyle karşılaşma anı da kamera kaydında var. Kayıtta Burak Yıldırım'ın bu kişilerle el kol hareketleriye tartışmayı andıran diyaloğa girdiği görülüyor. Ortalık bir anda karışıyor. Burak'ın, hayatını kaybetmesine neden olan bıçak darbesine bu sırada hedef olduğu sanılıyor.

 

DHA
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:23

İLGİLİ HABERLER