Spor
  • 21.2.2024 14:42

İşte Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedeli

Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 geçen Fenerbahçe, zirve mücadelesinde hata yapmadı. Bu sezon şampiyonluk için mücadele eden sarı-lacivertli takımda Ferdi Kadıoğlu gelişmesi yaşanıyor. Sezon sonunda kariyerine yeni bir sayfa açacağını açık bir şekilde açıklayan Ali Koç, Ferdi'nin Avrupa'ya transfer olacağının sinyalini verdi. CIES, milli yıldızın bonservis bedelini belirlerken, sarı-lacivertli takımın da kasasına girecek olan para belli oldu.

ALİ KOÇ:" FERDİ YENİ BİR HİKYAYE YELKEN AÇACAK"

Başkanlığı bırakacağını ifade eden Ali Koç, "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak." ifadelerini kullandı.

NAPOLİ VE DORTMUND GÖRÜŞME YAPTI

Özellikle de son İtalya şampiyonu Napoli ve Alman devi Borussia Dortmund yıldız oyuncunun transferi için Fenerbahçe ile görüşme gerçekleştirdi.

FERDİ'NİN BONSERVİSİNİ BELİRLEDİLER

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'ne göre Süper Lig'in 25 yaş altı tahmini transfer bedeli en yüksek futbolcuyu açıkladı.

 

Son dakika haberi: Ali Koç duyurmuştu! İşte Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedeli | Sezon sonu gidiyor...

CIES'e göre Süper Lig'in 25 yaş altı tahmini transfer bedeli en yüksek futbolcusu 20.9 milyon Euro bedelle Ferdi Kadıoğlu oldu.

Güncellenme Tarihi : 21.2.2024 14:44

İLGİLİ HABERLER