Spor
  • 28.3.2023 18:25

İşte Galatasaray'dan yeni sezonun ilk bombası!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılılar, sezon sonu için de çalışmalarına başladı. Planları doğrultusunda arayışlarını sürdüren Aslan, yeni sezonunun ilk transferini belirledi. Sol bek mevkisinde sıkıntı yaşayan Cimbom, o bölgeye yıldız ismi getirmek istiyor.  

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, sezon sonunda şampiyon olmak istiyor.Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılılar, sezon sonu için de çalışmalarına başladı.Planları doğrultusunda arayışlarını sürdüren Aslan, yeni sezonunun ilk transferini belirledi.

Sarı kırmızılı takım gelecek yılların da planlamasını yaparken, ilk etapta sol bek bölgesini güçlendirme kararı aldı.Cimbom, o oyuncu ve kulübüyle ilk teması kurdu. İşte detaylar...
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumda olan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi.Sarı-Kırmızılılar, sol bek pozisyonu için scout ekibinin izlediği bir isim için temas kurdu.

SOL BEKE BAYRAMOV

Takvim'in haberine göre; Cimbom, Azerbaycan ekibi Karabağ'da forma giyen Toral Bayramov'u kadrosuna katmak istiyor.

BİR SÜREDİR İZLENİYOR

G.Saray'ın scout ekipleri, 22 yaşındaki Azeri futbolcuyla ilgili detaylı araştırma yaptı.Ayrıca oyuncunun bazı maçlarının da izlendiği öğrenildi. Sol ayağını etkin bir şekilde kullanan Toral Bayramov, sol açık ve sağ açık mevkilerinde de oynayabiliyor.1 milyon Euro değer biçilen futbolcu için kulüpler arasında görüşmeler başladı.Galatasaraylı yetkililer, Karabağ ile oynanan hazırlık maçı sonrasında ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

BAYRAMOV TAKİBİ SÜRECEK

Devre arası transfer döneminde Hatayspor'dan destek amaçlı Sam Adekugbe'yi alan Galatasaray, bu bölgeye kalıcı bir hamle yapmayı hedefliyor.Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalar hızlandırıldı.Sarı-Kırmızılılar, Bayramov'un performansını takip etmeye devam edecek.22 yaşındaki Bayramov bu sezon 29 maçta 1 gol 2 asistlik katkı sağladı.

TORAL BAYRAMOV KİMDİR?

Toral Bayramov, 23 Şubat 2001'de Azerbaycan'ın Bakü kentinde dünyaya geldi. Futbola Karabağ altyapısında başladı.2020 Ocak ayında U19 takımından A takıma profesyonel sözleşmeye imza attı.Bu sezon takımıyla ligde 13 maça çıkan Bayramov, 1 gol-1 asistlik performans sergiledi.

Güncellenme Tarihi : 28.3.2023 18:31

İLGİLİ HABERLER