Spor
  • 30.5.2016 10:59

İşte Galatasaray'ın yeni hocası

Galatasaray’dan Puel’e 2 yıllık teklif!

Galataaray yönetimi, Nice'ten ayrılan 54 yaşındaki başarılı çalıştırıcıyla görüşmelere başladı. Futbol direktörü Cenk Ergün Puel'e yıllık 2 milyon Euro önerdi.

Galatasaray bir an önce teknik direktör arayışlarını sonlandırıp, yeni sezonun planlamasını yapmak istiyor. Yönetim, Fransa Ligue 1’de Nice’i 4. sıraya kadar taşıyan Claude Puel’den randevu almıştı. Sezon sonu itibariyle görevinden ayrılan Fransız teknik adam için Futbol Direktörü Cenk Ergün ön görüşmeyi Fransa’da gerçekleştirdi. Nice’te oldukça başarılı bir dört yıl geçiren Puel’in de yeni sezonda ülke dışında çalışmak istediği biliniyor.

YALMAN PUEL’İ İSTİYOR
Fransa dışında hocalık deneyimi olmayan çalıştırıcı için yıllık 2 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme önerildi. Puel, bu teklife oldukça sıcak bakmasına rağmen düşünmek için biraz zaman istedi.

Futbolun başına getirilen eski başkan Alp Yalman, yeni teknik direktörün yabancı olmasını istiyor. Hırsıyla dikkat çeken Puel’in, sarı-kırmızılı kulüpte başarılı olacağına inanan Yalman, Futbol Direktörü Cenk Ergün’e bu transfer için tüm şartların zorlanması talimatını verdi.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2016 11:14

İLGİLİ HABERLER