
İŞTE G.SARAY'IN 10 NUMARASI
Sarı-kırmızılılar, Espanyol’da oynayan ‘Küçük Buda’ lakaplı yıldızın peşinde. BARÇA'DA FORMA GİYDİ G.SARAY, Hagi'den sonra dolduramadığı oyun kurucu mevki için aradığı ismi İspanya'da buldu.
Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in yönettiği operasyon çerçevesinde Espanyol takımında oynayan İvan De La Pena ile temasa geçildi.
Oyun kurucu olarak görev yapan, 32 yaşında ve 1.69 boyundaki De La Pena; Barcelona, Lazio ve Marsilya takımlarında forma giydi.
TÜM TAKIMLARDA BEYİN TAHMİNİ
değeri 5 Milyon 200 bin euro olan ve 'Küçük Buda' lakaplı oyuncu konusunda Espanyol kulübünün de transfere sıcak baktığı öğrenildi. 1998 yılında Barcelona'dan Lazio'ya 14.5 milyon dolara transfer olan De La Pena, oynadığı tüm takımlarda beyin görevi yaptı. Daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş olan tecrübeli futbolcu, İspanya Milli Takımı'nda da görev yaptı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:50