Yaşam
  • 31.1.2007 05:01

İŞTE HOLLYWOOD YILDIZLARININ GÖRÜNMEYEN RUH HALLERİ!..

Genç kızlar, kendilerine rol modeli olarak genelde ünlü kadınlarını seçiyor. Tercih kriterleri ise çoğunlukla ünlülerin medyaya yansıyan imajları oluyor. Peki ya görüntünün arkasındaki kişilikler...

Mükemmeliyetçi

Madonna tam bir mükemmeliyetçi. Yenilgiye uğramaktan korkuyor. Mükemmel olmayan hiçbir şey onu tatmin etmiyor. Yaratıcılıkta üstüne yok. Negatif duyguları, gerçekçi hedeflere yönelerek bastırmaya çalışıyor. Hayat standardının yüksek olması için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Seri romantik

Julia Roberts tam bir ’seri romantik’. Romantik duygu hali yıldızın günlük hayatını doğaçlama yaşamasına neden oluyor. ’Seri romantik’ler sevdiği kişiye mutluluk vermekte ustadır. Sevdiği kişilerin kendilerini çok iyi hissetmelerini sağlar. Ancak sevdiklerini rahatlatmaya çalışırken o insanlara hak ettiklerinden fazla itibar etmeleri en büyük yanlışları.

Yükseklerde uçuyor

Ünlü talk-show’cu Oprah Winfrey, ’yükseklerde uçan’ kadınlar sınıfına giriyor. Kararlı ve ihtiraslı. Hedeflerine her zaman ulaşıyor. Ancak sadece kendi düşüncelerine göre hareket etme isteği dost ilişkilerine zarar veriyor. Bu kategoriye giren kadınların başarıya ulaşma hırsı, sağlıklarını da olumsuz yönde etkiliyor.

Doğal yetenek

Jennifer Aniston, ’doğal yetenekliler’ sınıfına giriyor. Doğal yeteneği ona büyük bir özgüven duygusu aşılıyor. Ancak bu aşırı özgüven, yıldıza bazen büyük yenilgiler yaşatıyor (Brad Pitt’i Angelina Jolie’ye kaptırması gibi). Doğal yetenekler, genelde övgüden hoşlanmaz. Duygularını ise sadece gerçek dostlarıyla paylaşır.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:28

İLGİLİ HABERLER