Yaşam
  • 13.4.2017 00:02

İşte İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu

Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve derin koma durumunda olduğu açıklanan İbrahim Erkal ameliyata alınmıştı. Yaklaşık 2,5 saat süren ameliyattan çıkan ünlü sanatçının hayati tehlikesi devam ediyor. Doktorlar, önümüzdeki 72 saatin kritik olduğunu açıkladı.

Şarkıcı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Erkal'ın, yapılan tetkikler sonucu son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptandı.

50 yaşındaki şarkıcı, rahatsızlık yaşamasaydı bugünİstanbul İdealtepe'de bir mekanda sahneye çıkıp şarkı söyleyecekti. Bu duyuruyu da Erkal, kişisel Twitterhesabından yapmıştı.

AMELİYATTAN ÇIKTI! KRİTİK 72 SAAT...

Yaklaşık 2,5 saat süren ameliyatın ardından Erkal'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Doktorlar kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğu açıkladı.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA: DERİN KOMADA

"Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."

HASTANE BAHÇESİNDEKİ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Üzücü olayın ardınan hastaneye yapılan ziyaretler de gün boyu devam etti. Sanatçının başta ailesi olmak üzere yakınları ve dostlarının hastane bahçesindeki bekleyişi sürüyor. Öğleden sonra hastaneye Nadide Sultan ve Sinan Özen, gelerek ailesinden bilgi aldı.

1,5 SAAT BAYGIN KALMIŞ

Star TV'de ekranlara gelen 'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlanan İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında, "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Saat 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. 'Allah'tan ümit kesilmez' diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu, Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede" ifadelerini kullandı.

10 GÜN ÖNCE ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU OLDU

İbrahim Erkal'ın 10 gün önce üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği ve adını da 'Elifsu' koyduğu öğrenildi.

Hastaneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçermiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen" denildi.

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

1967 yılında dünyaya gelen İbrahim Erkal, aslen Erzurum Narman’lıdır. 1984 yılında 'Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)' adlı ilk albümünü çıkaran Erkal, 1996 yılında 'Canısı' şarkısı ile ün kazandı. 1997'de 'Canısı' adlı filmin başrolünde Emine Ün ile paylaşan Erkal, aynı yıl yine 'Canısı' adlı dizide rol aldı.

Güncellenme Tarihi : 13.4.2017 00:10

İLGİLİ HABERLER