Spor
  • 12.6.2011 00:26

İŞTE KARTAL'IN KALECİ ADAYI

Manchester United'ın Portekizli genç oyuncusu Bebe'yi renklerine bağlayan Beşiktaş'ta gözler kaleci transferine çevrildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun alınmasını istediği üçüncü kaleci için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlı yönetimin Standart Liege kulübünde oynayan Sinan Bolat'ı listesine aldığı öğrenildi.

Kulübü Standart Liege'le 2013'e kadar sözleşmesi bulunan Sinan Bolat'ın Beşiktaş yönetiminin kendisine yaptığı teklifi olumlu karşılayarak "Kulübümle görüşün" dediği belirtilidi.

Daha önce bonservisi elinde olan Serdar Kulbilge'yle ilgilenen Beşiktaş yönetiminin Sinan Bolat için Standart Liege kulübüyle yapılacak görüşme sonrası kesin kararını vereceği beliritiliyor.

Bu arada Beşiktaş yönetiminin sözleşmesini feshetmek istediği Matteo Ferrari bu isteğe olumsuz yanıt verdi.

Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirten İtalyan futbolcu, 2.5 milyon euroluk garanti parasını Beşiktaş yönetiminden talep etti.

Bu arada Beşiktaş yönetiminin İnönü Stadı'nın yapımı için projeyi yenileyip, İstanbul Büyükşehir Belediyesine sunacağı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin proje yenileme konusunda bazı girişimlerde bulunduğu ve önümüzdeki hafta yeni projeyi belediyeye sunacağı bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER