Asayiş
  • 25.5.2004 02:00

İŞTE MİT CİNNETİNİN PERDE ARKASI!..

BURSA - Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Bursa Bölge Başkanlığı'nda 18 yıldır görevli bir şahıs, geçirdiği cinnet sonucu MİT Bursa Bölge Başkan Yardımcısı'na 6 el ateş ederek öldürdü. MİT görevlisi, daha sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti.


Bursa'nın İnegöl İlçesi doğumlu olan MİT görevlisi Ali E., Diyarbakır Bölge Başkanlığı'na tayini çıkınca MİT Bursa Bölge Başkan Yardımcısı Semih K. ile tayinin daha yakın bir yere yapılması konusunda tartıştı.

Tartışma neticesinde beylik tabancası ile Semih K.'nin önce başına olmak üzere 6 el ateş eden Ali E., daha sonra tabancası ile kendi kafasına ateş ederek hayatına son verdi.


Uzun yıllar Bursa'da çalışan ve emekliliğine 3 yıl kaldığı öğrenilen Ali E.'nin tayiniyle ilgili olarak Bölge Başkan Yardımcısı'nı sorumlu tuttuğu bildirildi.

Ali E.'nin birkaç gün önce tebliğ edilen tayin kararını, kendisine yapılan bir haksızlık olarak değerlendirdiği öğrenildi. Ali E.'nin Bursa Bölge Başkanlığı'nda sevilen ve uzun yıllar görevini başarı ile yapan bir memur olduğu kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:16

İLGİLİ HABERLER